Ugrás a tartalomra

Wimbledon: Matteo Berrettini és Marin Čilić is visszalépett

2022.06.28
15:53
2022.06.28
16:02
Forrás
Szerbiai RTV
Pozitív koronavírusteszt miatt visszalépett a wimbledoni tenisztorna férfi egyesének küzdelmeitől a tavalyi döntős Matteo Berrettini.

A 8. helyen kiemelt olasz az elmúlt napokat már izolációban töltötte, miután influenza tüneteit produkálta. Rajta kívül a 14. kiemelt horvát Marin Čilić is pozitív koronavírusteszt miatt lépett vissza a versenytől.

Novak Đoković együtt edzett Čilićtyel a szezon harmadik Grand Slam-bajnokságának kezdete előtt, Rafael Nadal ugyanazon a napon Berrettinivel, így egyelőre nem tudni, mi lesz a helyzet a szerb és spanyol teniszezővel.

Novak a wimbledoni bajnokság első fordulójában Kwon Soon-woo-t győzte le, míg a második körben az ausztrál Tanasis Kokinakisszal mérkőzik meg.

Wimbledon
tenisz
Novak Đoković
Matteo Berrettini

Most

Népszerű

A Gebi felvásárolta a Fidelinkát

A csantavéri Gebi cég megvásárolta az egykori szabadkai malomipari óriás, a Fidelinka védjegyét, malmait, silóit és tésztagyárát.

Agancsot gyűjtött, megölte a puma

Fiatal férfivel végzett egy puma Kaliforniában. A szerencsétlenül járt 21 éves férfi öccsével együtt gyűjtött elhullajtott agancsokat egy lakott területtől távol fekvő erdőben, amikor a puma megtámadta őket.