Ugrás a tartalomra

Wimbledon: Nadal négy szettben nyert az első fordulóban

2022.06.28
21:02
Forrás
Nemzeti Sport
A második helyen kiemelt Rafael Nadal négyjátszmás mérkőzésen győzte le az argentin Francisco Cerundolót a wimbledoni teniszbajnokság férfiversenyének első fordulójában, kedden.

A füves pályás Grand Slam-torna kétszeres bajnoka megnyerte az első két szettet, majd elveszítette a harmadikat és a negyedikben 4:2-es hátrányban volt, de végül fordítani tudott, és 3 óra 36 percet követően megnyerte a meccset.

A spanyol teniszező idén sorozatban a 15. Grand Slam-mérkőzésén diadalmaskodott, következő ellenfele pedig a litván Ricardas Berankis lesz.

Wimbledon
Rafael Nadal
tenisz

Most

13:32, Frissítve: 15:06

Egyetemi felkészítő tábor Újvidéken

Kétnapos felvételi felkészítő tábor kezdődött ma Újvidéken a Magyar Nemzeti Tanács szervezésében. A képzésen mintegy 50 diák vesz részt, akik a középiskola után egyetemen szeretnének továbbtanulni.

Népszerű

Havi 1.750 eurót is kereshet ezzel a munkával

Nagy szüksége van Szerbiának a kőművesekre. Virágzik az új építésű ingatlanok piaca, ehhez azonban munkaerőre van szükség, amit egyre nehezebb biztosítani. Hogy legyen elég kőműves, az építtetők kénytelenek egyre magasabbra tolni a béreket.

Berobbant a turistaidény Palicson

A nyárias időjárásnak köszönhetően a tó körüli sétányon, a vendéglátóhelyek teraszain és a fagylaltozók környékén is sokan voltak a délutáni órákban.