Ugrás a tartalomra
Illusztráció: Pixabay

Zárt kapuk mögött játszik a magyar labdarúgó válogatott

2019-09-20
22:58
2019-11-06
17:30
Forrás
MTI
A Magyar Labdarúgó Szövetséget a Magyarország-Szlovákia Eb-selejtezőn történtek miatt büntették meg.

Az indoklás szerint a mérkőzésen rasszista, kirekesztő megnyilvánulások voltak. Zárt kapuk mögött kell megrendeznie az Azerbajdzsán elleni október 13-i hazai Európa-bajnoki selejtezőt, valamint mintegy 20 millió forintos büntetést kell befizetnie az európai szövetségnek.

A szövetség jelezte, hogy fellebbezést nyújt be az UEFA felé a döntéssel kapcsolatban, és ezzel párhuzamosan kéri a biztonsági szakemberektől a sportszerűtlen szurkolók beazonosítását. A fegyelmi döntés ismeretében az MLSZ úgy határozott, hogy az azeriek elleni mérkőzésre 14 év alatti utánpótlás-játékosok és futballt szerető fiatalok meghívásával igyekszik egy Eb-selejtezőhöz illő szurkolói hangulatot teremteni.

magyar válogatott
Szlovákia
Magyarország
Azerbajdzsán
labdarúgás

Most

13:17, Frissítve: 13:23

A nemzeti összetartozás napja Vajdaságban

Csütörtökön a trianoni békediktátum 100. és a Nemzeti Összetartozás megünneplésének 10. évfordulójára emlékezik a magyar nemzet. Vajdaság több településén tartanak megemlékezéseket.
12:23

Falutakarítási akció Horgoson

Mintegy 25 önkéntes gyűlt össze ma a Művelődési Ház mellett Horgoson. Füvet vágtak, gereblyéztek és szemetet szedtek. A céljuk az volt, hogy a falu egyik legforgalmasabb része megszépüljön.

Népszerű