Ugrás a tartalomra
Tanjug/AP Photo/Jon Super

Zárul az átigazolási időszak

2023.01.31
15:15
2023.01.31
19:39
Forrás
Pannon RTV
Európa legtöbb országának labdarúgó bajnokságában ma éjfélkor zárul az átigazolási időszak.

Az angol bajnokság egyik legaktívabb csapata a téli időszakban a Chelsea volt, mivel 70 millió fontért szerezte meg a Sahtar Donyecktől az ukrán Mihajlo Mudrikot, valamint 38 millió fontot fizetett a Monacónak a francia védő Benoit Badiashile játékjogáért. Emellett Joao Felix is fél évig kölcsönszerződéssel a kékeket erősíti a bajnokságban. A klub és a Premier League minden idők legnagyobb igazolása azonban még kérdéses. A londoni csapat 120 milliót ajánlott Enzo Fernandezért, a Benfica világbajnok középpályásáért, de egyelőre úgy tűnik télen nem valósul meg az átigazolás. A Manchester Unitednek pedig az utolsó pillanatban kell változtatnia, mivel a dán középpályásuk, Christian Eriksen sérülés miatt több hónapra kiesett, így az angol csapat a Bayern München középpályását, Marcel Sabitzert próbálja megszerezni az átigazolási időszak utolsó óráiban.

átigazolás
átigazolási időszak
Zárul

Most

16:27, Frissítve: 16:57

Új kutat fúrnak Csantavéren

A régiek már elavultak, ezért december óta egy újat fúrnak, amely beüzemeltetése a nyár végén esedékes. A helyieknek egyébként szerencséjük van, mert a település talajában jó minőségű vízre lehet bukkanni, amely nem tartalmaz arzént.
15:02, Frissítve: 16:24

Emberek a kulisszák mögött

Renata Rudićtyal, a szabadkai Szabadegyetem oktatási programszervezőjével beszélgetett a Kortárs Galéria munkatársa, az emberek a kulisszák mögött című beszélgetős esten.
14:52, Frissítve: 16:25

Orvoshiánnyal küzd Magyarkanizsa község

Egyebek mellett erről is szó esett a Községi Képviselő-testület mai ülésén. Elfogadtak továbbá egy rendeletjavaslatot, amely az Európai Charta esélyegyenlőségi akciótervének helyi szintű megvalósítását irányozza elő.

Népszerű

Tömegbaleset Szabadkánál - VIDEÓ!

A baleset a Topolya és az észak-bácskai város közötti úton történt, a szakaszt teljesen lezárták. A szerencsétlenséget az orkán erejű széllökések miatt kialakult porvihar okozta.