Ugrás a tartalomra

Zavarkó Vilmos nyerte a teke Világkupát

2017.02.13
15:51
Az óbecsei Zavarkó Vilmos győzelmével ért véget a németországi Straubingben megrendezett XXII
Az óbecsei Zavarkó Vilmos győzelmével ért véget a németországi Straubingben megrendezett XXII. Világkupa, amelyen a világ legjobb tekézői vettek részt. A szerbiai válogatott tagja a középdöntőben mindössze négy fa különbséggel 2:2 arányban nyert a hazai közönség előtt játszó Daniel Schmid ellen. A nyolcaddöntőben már nagyobb sikerrel 4:0-ra nyert a szlovén Matej Lepej-el szemben. A negyeddöntőben pedig a címvédő Kiss Norbertet győzte le. A világbajnok ezüstérmes magyar versenyző 4:0-ra vesztett Zavarkó Vilmos ellen. 2016-ban a horvátországi Novigradban is a szerbiai versenyző diadalmaskodott. (Vajma, fotó: archívum)
világkupa
Zavarkó Vilmos

Most

Népszerű

Elhunyt Fehér Márta

Életének 48. évében, rövid, súlyos betegség után elhunyt Fehér Márta, a Hét Nap újságírója. 2017 óta volt tagja a Hét Nap szerkesztőségének, előtte 10 évig a Pannon RTV-ben dolgozott.

Lovaggá avatták a Pannon RTV újságíróját

A Szent György Lovagrend lovagjává avatták Szabó-Hangya Terézt, a Pannon RTV nyugalmazott újságíróját és Dolinszki Áron evangélikus lelkészt Visegrádon. Az eseményre Székelyföldről, Németországból és Skandináviából is érkeztek résztvevők.