Ugrás a tartalomra

A zentai Nikolics Nemanja az MLS gólkirálya! - Exkluzív interjú

2017.11.25
14:33
2024.03.19
08:32
Forrás
Pannon RTV
Gólkirályi cím az észak-amerikai első osztályú labdarúgó-bajnokságban, valamint két találattal való visszatérés a magyar labdarúgó-válogatottba - röviden így lehetne értékelni Nikolics Nemanja évét.

A zentai születésű csatár a Pannon RTV megkeresésére exkluzív interjúban mesélt karrierjéről, családjáról és az amerikai élményeiről. A Chicago Fire labdarúgójával készült teljes beszélgetést honlapunkra kattintva találhatják meg.

Nemanja Nikolics, válogatott labdarúgó, Magyarország: „A válogatottban szerzet két gól tényleg hab a tortán volt ebben az évben. nagyon sokat dolgoztam azért, hogy elérjem ezeket a célokat, amiket elértem. Amikor kimentem Amerikába, akkor mondtam is, és aki ismer az tudja, hogy maximalista vagyok és próbálok olyan célokat kitűzni, amelyek reálisak. Nem sok ember gondolta volna, hogy az első évben Amerikában is megnyerem a gólkirályi címet.”

 

Nikolics Nemanja
Zenta
labdarúgó
gólkirály

Most

Népszerű

Elhunyt Fehér Márta

Életének 48. évében, rövid, súlyos betegség után elhunyt Fehér Márta, a Hét Nap újságírója. 2017 óta volt tagja a Hét Nap szerkesztőségének, előtte 10 évig a Pannon RTV-ben dolgozott.