Ugrás a tartalomra

Zentai vezetőedzőt kapott a szombathelyi Haladás VSE női röplabdacsapata

2017.07.28
14:31
2024.03.19
08:32
Romakov Igor a zentai utánpótlás edzője volt. A Haladás VSE csapata az idei szezont már az NB I-ben kezdheti meg, és elsődleges céljuk a bennmaradás.

Romakov Igor 2014. óta edzette a zentai utánpótlást. Egykori csapatának játékosai pozitívan gondolnak vissza a közös munkára.

Bali Anna, egykori játékos: „Igor kiváló edző volt. Nagyon sokat dolgoztunk. Mielőtt ő jött volna, mi 4-2-est játszottunk. Amikor jött, elkezdtük az 5-1-es formációt, mindenkinek lett pozíciója. Itt fejlődtem igazából a legtöbbet.”

Répás Réka, játékos: „Úgy láttam, hogy a csapat is elég sokat fejlődött, és tényleg mindenki próbált lépést tartani vele.”

A vezetőedzői lehetőség már 2011 óta fennállt Romakov Igor számára. Foki Róberttel, a Haladás VSE elnökségi tagjával a debreceni Eötvös Kupán ismerkedett meg. Akkor még a nagykikindai korosztályos csapatot vezette, akikkel a döntőben legyőzték az U16-os magyar válogatottat.

Romakov Igor, vezető edző, Haladás VSE, Szombathely: „Ez nagyon jó kihívás lesz számomra. Másodosztályú klubban már Zenta előtt is dolgoztam Szerbiában. A magyarországi NB I-ben sok az ismerősöm, barátom. Más edzők is kimentek, így hát szeretném én is megpróbálni és megragadni ezt a lehetőséget.”

A Haladás VSE női röplabda csapata az idén került fel az NB II-ből az NB I-be, így a csapat elsődleges célja a bennmaradás. Emellett meg szeretnék mutatni azt is, hogy egy komoly csapattal indulnak a bajnokságban.

edző
Haladás VSE
Romakov Igor
röplabda
Szombathely
Zenta

Most

17:45, Frissítve: 19:53

Elhelyezték az utolsó sínpárt Szabadka és Újvidék között

Gőzerővel haladnak a Belgrád-Budapest gyorsvasút Szabadka és Újvidék közötti szakaszának építkezési munkálatai. Ma délután Topolyánál lerakták a két vajdasági város között húzódó sínpár utolsó elemét, így a fővonal összekötöttnek tekinthető.

Népszerű

Elhunyt Fehér Márta

Életének 48. évében, rövid, súlyos betegség után elhunyt Fehér Márta, a Hét Nap újságírója. 2017 óta volt tagja a Hét Nap szerkesztőségének, előtte 10 évig a Pannon RTV-ben dolgozott.