Ugrás a tartalomra

A zentaiak nyerték az első tornát

2012-11-26
12:10
2017-10-03
09:34
Zentai sikerrel zárult a magyarkanizsai Gyógyfürdő első kispályás labdarúgótornája, amelynek zárómérkőzéseit tegnap este játszották a sportcsarnokban
Zentai sikerrel zárult a magyarkanizsai Gyógyfürdő első kispályás labdarúgótornája, amelynek zárómérkőzéseit tegnap este játszották a sportcsarnokban.Négy magyarkanizsai csapat mellett további kilenc, nagyon jó képességű gárda vett részt a magyarkanizsai kispályás labdarúgótornán Szabadkáról, Zentáról, Csókáról, Törökkanizsáról és a környék több kisebb településéről.A legjobb teljesítmény kétségtelenül a dobogóra feljutott csapatok nyújtották – mondta a döntő előtt Nikola Grozdanić főszervező. „Az OTP Bank csapata kiváló játékot nyújtott ezen a tornán, de nem volt szerencséje, hogy a döntőbe jusson. A Velebit és a Korner csapatai a legkomolyabb együttesek a tornán. Nekik voltak a legjobb eredményeik, és ezért megérdemelték a döntőt. Úgy gondolom, a mérkőzésen döntetlen születik, és hétméteresekkel a Velebit nyer.”szervező prognózisa csak félig vált be, mivel a döntőmérkőzésen, óriási csata után, 1:1-es döntetlen született, de a zentai csapat a hétméteresek biztosabb értékesítésével legyőzte az esélyesebbnek tartott Visaprom-Velebit csapatát. A zentai siker elsősorban Öreg Tibornak, a csapat péterrévei kapuvédőjének az érdeme. „Úgy gondolom, hogy  jobban álltunk, sajnos ők szerezték az első gólt, de gyorsan tudtunk válaszolni. Muszáj a csapatnak egy kicsit megnyugodni, fiatalok vagyunk, de igyekszünk erre odafigyelni. Az utóbbi időben hála Istennek jó formában megy a védés, de azért a csapat érdeme is, mert nagyszerűen védekeztünk.”A harmadik helyet a magyarkanizsai OTP Bank együttese szerezte meg, miután a helyosztón 7:4-re felülmúlta a csókai Veteránokat. A Gyógyfürdő a jövőben hagyományossá kívánja tenni a novemberi kispályás labdarúgótornát.

Most

21:47, Frissítve: 22:05

Előttünk a jégvédelmi szezon

A Közügyekben Bognár Pásztor Hajnalka, a Városi Tanács mezőgazdasági ügyekkel megbízott tanácsosa elmondta, Szabadkán a tavalyról megmaradt jégvédelmi rakéták mellé idén újabb ötvenet vásároltak.

Népszerű

Újra szabadon átléphető a szerb-magyar határ

Ma délelőttől karanténkötelezettség nélkül lehetséges a személyforgalom a szerb-magyar határon a szerb és a magyar állampolgárok számára - jelentették be Röszkén sajtótájékoztatón.