Ugrás a tartalomra

A Zlatibor a TSC következő ellenfele

2018.11.16
15:24
2018.11.16
17:04
Forrás
Pannon RTV
A topolyai TSC idegenben a Zlatibor csapata ellen mérkőzik a Szerb Első Liga 17. fordulójában. A topolyai csapat jó formában várja a vasárnapi összecsapást.

A Zlatibor labdarúgói 32 ponttal a táblázat 3. helyéről várják a topolyai kék-fehérek csapatát. A TSC zsinórban három meccs megnyerése után a belgrádi Sinđelić csapata ellen 1:1-es döntetlent játszott, jelenleg ötödik a táblázaton 28 ponttal.

Faragó Szilárd, kapusedző, TSC: „A csapat jó formában van, ahogy az eredmények is mutatják az utóbbi időben, és nem is csak az eredmények mutatják, hanem a játék képe is biztató, természetesen a Zlatibor ellen is úgy megyünk oda, hogy nyerni szeretnénk, főleg azért, mert ők az egyetlen csapat, akik itthonról, tehát tőlünk elvitték a három pontot ősszel, tehát van nekik úgymond törleszteni valónk, itt is egy nagyon nehéz mérkőzésre számítok, mert a Zlatibor csapata fizikálisan egy nagyon erős csapat, nagyon magas játékosok alkotják, tehát inkább egy harcias mérkőzést várok, mint egy szép mérkőzést, de mindenképp a három pont megszerzéséért megyünk oda is.”

TSC Topolya

Most

Népszerű

Elhunyt Fehér Márta

Életének 48. évében, rövid, súlyos betegség után elhunyt Fehér Márta, a Hét Nap újságírója. 2017 óta volt tagja a Hét Nap szerkesztőségének, előtte 10 évig a Pannon RTV-ben dolgozott.