Ugrás a tartalomra
Tanjug/AP Photo/David Zalubowski

A zombori tripla dupla gépezet újabb győzelemhez segítette csapatát

2023.02.01
11:21
Forrás
Pannon RTV
Nikola Jokić, a Denver Nuggets játékosának ez a 7. tripla duplája az utóbbi 9 mérkőzésén.

A Denver a New Orleans Pelicans csapatát győzte le 122:113-ra. A győztes csapatban Jamal Murray szerezte a legtöbb pontot, 32-t, de Jokić 26 pontjával, 18 lepattanójával és 15 kulcspasszával ismét kiemelkedett a mezőnyből.

A Denvernek idei 51. mérkőzésén ez volt a 35. győzelme, amivel első az észak-amerikai kosárlabdaliga, az NBA nyugati konferenciájában.

Nikola Jokić
kosárlabda
Denver

Most

15:02

Emberek a kulisszák mögött

Renata Rudićtyal, a szabadkai Szabadegyetem oktatási programszervezőjével beszélgetett a Kortárs Galéria munkatársa, az emberek a kulisszák mögött című beszélgetős esten.
14:52, Frissítve: 15:09

Orvoshiánnyal küzd Magyarkanizsa község

Egyebek mellett erről is szó esett a Községi Képviselő-testület mai ülésén. Elfogadtak továbbá egy rendeletjavaslatot, amely az Európai Charta esélyegyenlőségi akciótervének helyi szintű megvalósítását irányozza elő.
13:58

Némi orosz előny Bahmutnál

Az orosz erők némi előnyt szereztek a keleti csatatéren, Bahmut városában, de súlyos árat fizettek ezért, amely emberéletekben mérhető – közölte a kijevi vezetés csütörtökön, részleteket azonban nem közöltek.

Népszerű

Tömegbaleset Szabadkánál - VIDEÓ!

A baleset a Topolya és az észak-bácskai város közötti úton történt, a szakaszt teljesen lezárták. A szerencsétlenséget az orkán erejű széllökések miatt kialakult porvihar okozta.