Ugrás a tartalomra
Tanjug/AP/Jane Barlow

A Zvezda és a Partizan is kikapott

2022.03.11
07:27
2022.05.12
08:42
Forrás
Pannon RTV
Nem sok babér termett a szerb csapatoknak tegnap este a labdarúgó Európa-ligában és az Európa Konferencia-ligában.
Tanjug/AP/Jane Barlow

A második számú európai sorozatban a Crvena zvezda sima, 3:0-ás vereséget szenvedett Glasgowban a Rangers együttesétől. A piros-fehérek csak egy kihagyott büntetőig jutottak. A másik szerb csapat a harmadik számú, nemrégiben létrehozott konferencia-ligában lépett pályára.

Tanjug/AP/Darko Vojinovic

Ugyan a Partizan kétszer is vezetést tudott szerezni, végül hazai pályán 5:2-es vereséget szenvedett a holland Feyenoord együttesétől. A visszavágókat március 17-én játsszák.

Crvena zvezda
labdarúgás
Európa Liga
Konferecia Liga
Partizan

Most

18:38

Átadták a Kallós Zoltán Külhoni Magyarságért Díjakat

Átadták Budapesten a Kallós Zoltán Külhoni Magyarságért Díjakat a Budavári Palotában. Az elismeréseket a kitüntetettek Potápi Árpád János nemzetpolitikai államtitkártól vehették át. A díjazottak között három vajdasági művelődési egyesület is van.
16:48

„Hős anyák" kerestetnek

Az orosz kormány újra bevezette a sztálini „Hős anya" kitüntetést, amely szerint egymillió rubel (átszámolva majdnem kétmillió dinár) értékű jutalom jár azoknak a nőknek, akik legalább tíz gyereket szülnek.
14:48, Frissítve: 15:11

Ünnepel Magyarország - a légiparádé elmarad

Fesztiválhangulat, színpadi és utcai produkciók, kiállítások, látványművészeti előadások, családi és gyermekprogramok várják tizenkét helyszínen Budapesten az érdeklődőket a hétvégén a Szent István-napi állami rendezvénysorozat keretében.

Népszerű