Ugrás a tartalomra
FoNet

A Zvezda győzelemmel kezdett az Európa-ligában

2021.09.16
21:26
Forrás
Pannon RTV
Az Európa-liga csoportkörének első fordulójában a Crvena zvezda a portugál Braga csapatát látta vendégül.
FoNet

Az első félidőben óvatosabban kezdtek a csapatok és nagy helyzet egyik kapu előtt sem adódott. A mérkőzés első találatára a 75 percig kellett várniuk a szurkolóknak a Rajko Mitić stadionban. Ekkor Kanga szöglete után Milan Rodić fejelt a kapuba és megszerezte a vezetést a hazai csapatnak.

FoNet

A Zvezda öröme nem tartott sokáig, mert a vendégek egy perccel később kiegyenlítettek. egy hiba után Galenohoz került a labda, ő pedig 20 méterről egy erős lövéssel kiegyenlített. A mérkőzés hajrájában a Braga védői szabálytalankodtak Ivanićtyal szemben a tizenhatoson belül, a bíró pedig a büntetőpontra mutatott. A tizenegyest Katai értékesítette.

FoNet

A Crvena zvezda a 2:1-es győzelmével első a csoportjában, mivel a másik mérkőzésén Midtjyland és a Ludogorec 1:1-es döntetlent játszott.

Crvena zvezda
Európa-liga

Most

Népszerű

Tüntetés a szigorítás ellen Szabadkán

Tüntetést szerveztek vasárnap este Szabadkán az új intézkedés miatt, miszerint 22 óra után csak védettségi igazolás felmutatásával lehet belépni a szórakozó- és vendéglátóhelyekre.

Fizetés- és nyugdíjemelés jön Szerbiában

7,5 százalékkal emelkedik idén a GDP Szerbiában, ami magasabb fizetéseket és nyugdíjakat jelent - mondta el az Instagram-oldalán közzétett bejegyzésében Aleksandar Vučić szerb államfő. A költségvetés módosításáról vitázik a szerbiai parlament.