Ugrás a tartalomra
Pannon RTV

10 fok feletti hőmérsékletet is mérhetünk a hétvégén

2022.02.05
07:48
Forrás
hidmet.gov.rs
Szombaton csapadékra is számíthatunk.

Felhős, enyhén napos időnk lesz ma Vajdaságban. Több helyen megerősödhet a szél. A legmagasabb nappali hőmérséklet 11 fok körül alakulhat, késő estére viszont -1 fokra is hűlhet a levegő.

Vasárnap is hasonló időjárás várható. A délelőtti órákban megvastagodhat a felhőzet. Ritkán süthet ki a nap. A hőmérő higanyszála ezen a napon 13 és -2 fok között ingadozik majd.

Ma gyenge hidegfronti hatás érvényesül. A fokozottan érzékenyeknél görcsös panaszok léphetnek fel, görcsös fejfájás is jelentkezhet. Fokozódhatnak a kopásos ízületi bántalmakkal élők panaszai. A szeles időben ingerlékenyek, nyugtalanok lehetünk, a szél pár fokkal csökkenti az érzett hőmérsékletet.

időjárás
front
eső
szél

Kapcsolódó tartalmak

Most

07:11

Milyen vizet iszunk?

Évente átlagosan 70 liter palackozott vizet fogyaszt egy szerbiai polgár. Ez a szám minden évben 10 és 20 százalék közötti növekedést mutat - mondják a belgrádi Városi Közegészségügyi Intézet szakemberei.

Népszerű

69 kérdés, 30 perc

Október 1-jén, szombaton kezdődik és 31-éig tart a népszámlálás Szerbiában.

Újabb tömegbaleset Szabadkán

A hidegfront, a változékony időjárás, a helyenként nedves és sárfelhordásos útszakaszok miatt az elmúlt egy-két napban nőtt a koccanásos balesetek száma.