Ugrás a tartalomra
Pannon RTV/Dobó Krisztián

-10 fokot is mérhetünk az előttünk álló éjszakán

2021.01.16
14:12
2021.01.16
17:27
Forrás
RHMZ
Fagyos napok elé nézünk, a hétvége folyamán napközben is fagypont alatt marad a hőmérséklet, egyes helyeken a leghidegebb órákban -10 fok is lehet - jelenti a Köztársasági Hidrometeorológiai Intézet.

Erősen felhős vagy borult lesz az ég vasárnap, néhol ugyanakkor kisüthet a nap. Vajdaság területén helyenként havazásra, hózáporra is számíthatunk.

Pannon RTV/Huszár Dániel

A Palicsi-tó felszíne is megszilárdult, azonban korcsolyázásra nem alkalmas, életveszélyes is lehet. Az előrejelzések szerint vasárnap és hétfőn napközben -2 fokra csökkenhet a levegő hőmérséklete, az éjszaka folyamán pedig elérheti akár a -10 fokot is. Ezeken a napokon Vajdaság területén borult lesz az ég. Hószállingózás, kisebb havazás is valószínű.

Pannon RTV/Huszár Dániel

A kutyahideg a jövő héten enyhülhet. Kedden a délutáni órákban a hétvégihez képest enyhébb időjárás várható, a hajnali órákban azonban -6 fok is lehet. A szél megélénkül, így a hőérzetünk alacsonyabb lesz. Kedden akár hó, havas eső is hullhat.

fagy
tél
havazás

Most

18:38

Átadták a Kallós Zoltán Külhoni Magyarságért Díjakat

Átadták Budapesten a Kallós Zoltán Külhoni Magyarságért Díjakat a Budavári Palotában. Az elismeréseket a kitüntetettek Potápi Árpád János nemzetpolitikai államtitkártól vehették át. A díjazottak között három vajdasági művelődési egyesület is van.
16:48

„Hős anyák" kerestetnek

Az orosz kormány újra bevezette a sztálini „Hős anya" kitüntetést, amely szerint egymillió rubel (átszámolva majdnem kétmillió dinár) értékű jutalom jár azoknak a nőknek, akik legalább tíz gyereket szülnek.
14:48, Frissítve: 15:11

Ünnepel Magyarország - a légiparádé elmarad

Fesztiválhangulat, színpadi és utcai produkciók, kiállítások, látványművészeti előadások, családi és gyermekprogramok várják tizenkét helyszínen Budapesten az érdeklődőket a hétvégén a Szent István-napi állami rendezvénysorozat keretében.

Népszerű