Ugrás a tartalomra
Pannon RTV/Dobó Krisztián

-10 fokot is mérhetünk az előttünk álló éjszakán

2021-01-16
14:12
2021-01-16
17:27
Forrás
RHMZ
Fagyos napok elé nézünk, a hétvége folyamán napközben is fagypont alatt marad a hőmérséklet, egyes helyeken a leghidegebb órákban -10 fok is lehet - jelenti a Köztársasági Hidrometeorológiai Intézet.

Erősen felhős vagy borult lesz az ég vasárnap, néhol ugyanakkor kisüthet a nap. Vajdaság területén helyenként havazásra, hózáporra is számíthatunk.

Pannon RTV/Huszár Dániel

A Palicsi-tó felszíne is megszilárdult, azonban korcsolyázásra nem alkalmas, életveszélyes is lehet. Az előrejelzések szerint vasárnap és hétfőn napközben -2 fokra csökkenhet a levegő hőmérséklete, az éjszaka folyamán pedig elérheti akár a -10 fokot is. Ezeken a napokon Vajdaság területén borult lesz az ég. Hószállingózás, kisebb havazás is valószínű.

Pannon RTV/Huszár Dániel

A kutyahideg a jövő héten enyhülhet. Kedden a délutáni órákban a hétvégihez képest enyhébb időjárás várható, a hajnali órákban azonban -6 fok is lehet. A szél megélénkül, így a hőérzetünk alacsonyabb lesz. Kedden akár hó, havas eső is hullhat.

fagy
tél
havazás

Most

17:10, Frissítve: 17:23

Megkapta az oltást Áder János

A magyar köztársasági elnök néhány nappal ezelőtt kapta meg az értesítést háziorvosától, hogy sorra kerül és kínai vakcinát ajánlott fel neki.
16:00, Frissítve: 17:43

Antalfalván is folyamatos az oltás

Javában zajlik a koronavírus elleni oltás beadása Antalfalva községben is. A kínai Sinopharm, az amerikai-német Pfizer-BioNTech és a brit-svéd AstraZeneca által gyártott oltóanyagok közül választhatnak az oltakozni vágyók.

Népszerű

Megtalálták az eltűnt niši fiú holttestét

A rendőrség nem adott hivatalos közleményt a halott személyét illetően, viszont a Szerbiai RTV azt írja, Jovan Veselinović anyja megerősítette, hogy az eltűnt fiára találtak rá.

Üresen állnak a zentai árupiac standjai

Kedd óta üresek a zentai árupiac asztalai. Az árusítók beszüntették a munkát. Ennek több oka is van. Az ügyben megszólalt a piacot üzemeltető vállalat igazgatója is.

Halálos közúti baleset Topolyánál

A szerencsétlenség szerda este fél nyolckor történt Topolya bejáratánál, egy kombi hátulról egy kapcsolható eszközt húzó traktornak ütközött.