Ugrás a tartalomra
Pannon RTV

14 órától ismét Fitt Zóna

2022.04.09
09:19
Forrás
Pannon RTV
Újraindul a Pannon Rádió életmódmagazinja. A Fitt Zónában edzők és táplálkozási szakértők adnak hasznos tanácsokat azoknak, akik szeretnének fittebbek és egészségesebbek lenni.

A bikiniszezonig már csak két hónap van hátra, így nincs idő a halogatásra. Riportunkban tippeket adunk, és néhány gyakorlatot is megmutatunk.

Pannon RTV

Makai Attila személyi- és crossfit edzőként dolgozik. Munkája során számtalanszor fordulnak hozzá azzal a kérdéssel, hogy hogyan lehet leggyorsabban lefogyni és izmosodni.  Attila szerint első lépésként érdemes egy szakemberrel egyeztetni, hogy a fogyni akaró személy megfelelő táplálkozást követve végezze az edzéseket. Egészséges étkezés nélkül ugyanis nem érhetjük el a várt eredményt. A tanácsok mellett Attila különböző súlyzós és cardio gyakorlatokat is bemutatott, amiket férfiak és nők egyaránt alkalmazhatnak.

Pannon RTV

A Pannon rádió újrainduló műsorában, a Fitt Zónában az egészséges életmódról és különböző sportokról hangzanak el beszélgetések. A szakértők táplálkozási tanácsokat és edzésprogramokat is megosztanak a hallgatókkal.  

A Fitt zóna minden szombaton 14 és 16 óra között hallgatható a Pannon rádióban. Emellett továbbra is követhető a Pannon TV Fitt Percek című műsora, ahol az edzők a képernyőn mutatják be a gyakorlatokat. Így a nézők akár otthon is végezni tudják azokat.

Pannon Rádió
Pannon Rádió
életmód
életmódváltás
Fitt Zóna
Kókai Mónika

Most

18:55, Frissítve: 19:43

Három vajdasági díjazott az Életmese-pályázaton

Három vajdasági díjazottja lett az idei Életmese-pályázatnak, amelynek díjátadóját ma tartották a magyar Országházban. A pályázatot 14 évvel ezelőtt indították el azzal a céllal, hogy megőrizzék a családtörténeteket szerte a Kárpát-medencében.
18:29

Egy kis deszka is menthet életet

A frissen kirepült fecskék és más kismadarak eleinte ügyetlenek és hamar képesek beleesni egy medencébe, vagy vízgyűjtőbe - hívja fel a figyelmet a Mályi Madármentő Állomás.

Népszerű

Apa és négy gyerek – segítsünk a Vranka családnak

Segítségre szorul a szabadkai Vranka család. Az apa egyedül neveli négy gyermekét. A szerény körülmények között élő öttagú családnak leginkább élelmiszerekre, tisztálkodási szerekre, valamint építőanyagokra lenne szükségük.

Betakarítják az illegálisan vetett gabonát

Törökbecsén újra betakarítják az illegális terméshozamot az állami tulajdonban lévő földterületekről. A bánáti községben 2016-tól gyűjtik be a terményt azzal a céllal, hogy ily módon fékezzék meg a föld törvénytelen használatát.