Ugrás a tartalomra

31 Tablókép – 140.000 Like!

2019.05.17
17:28
2019.05.17
21:10
Forrás
Pannon RTV
140 ezren tekintették meg a vajdasági magyar lányok tablóképeit a Magyar Szó közösségi oldalán. Idén 31 érettségiző közül választották ki azt a hatot, akik szépségápoló tanfolyamon vehettek részt.

Hangulatos cseverészés és komoly szépítkezés fogadta azokat, akik bekukucskáltak ma a Magyar Szó Lapkiadó Kft. tanácstermébe Újvidéken. Hat vajdasági magyar lány élvezte itt a délutánt, amelyet a napilap Legszebb tablókép elnevezésű nyereményjátékán nyertek el. A zentai Cakó Eszter egyáltalán nem számított rá, hogy van esélye belekerülni. Úgy fogalmazott: „Amikor kaptam egy telefonhívást, hogy bekerültem, akkor lesokkolódtam, és nem is tudtam mit mondani rá, csak azt, hogy köszönöm szépen, és szerintem még a mai napig nem hiszem el, hogy itt lehetek.”

A lányokat smink- és fodrászmesterek szépítették. A szakemberek tanácsot is adtak az érettségi bálra való felkészüléshez. Az érettségiző lányok legszebb tablóképét két évvel ezelőtt választhatták meg először a napilap olvasói. A legszebb tablóképre idén a közösségi oldalakon is szavazhattak az olvasók. Ökrész Rozália, a Magyar Szó Lapkiadó Kft. igazgatója elmondta: „A Facebook oldalunkon a tablófotó megtekintés közel 140 ezret tesz ki, úgyhogy ez valóban egy impozáns esemény, és bizonyítja azt is, hogy a fiatalokkal, a fiatal olvasókkal a Magyar Szó ki tudta alakítani az együttműködést.”

A jövőben a Magyar Szó Lapkiadó Kft. hamarosan a fiúk és az érettségi tablók nyereményjátékát is megszervezi.

Magyar Szó Lapkiadó Kft.
szépségápoló
tanfolyam

Kapcsolódó tartalmak

Most

21:51

A múlt íze

Korhecz Gyula szalámigyáros élete és munkássága a Szabadkai Városi Múzeumban

Népszerű

Elhunyt Fehér Márta

Életének 48. évében, rövid, súlyos betegség után elhunyt Fehér Márta, a Hét Nap újságírója. 2017 óta volt tagja a Hét Nap szerkesztőségének, előtte 10 évig a Pannon RTV-ben dolgozott.