Ugrás a tartalomra
Pannon RTV

Adni öröm egy kicsit másként

2019.11.07
11:56
2019.11.07
17:42
Forrás
Pannon RTV
Idén is lesz Adni öröm a Pannon RTV műsorán. Óvodásoknak, általános és középiskolásoknak hirdettünk rajz- és videopályázatot. Az ajándékok listája igen gazdag, a fődíj kategóriánként egy táblagép.

A karácsonyi, jótékonysági akciónkat egy kicsit felfrissítettük, így most az adakozás helyett a gyerekeken és a kreatív alkotásokon lesz a hangsúly. Óvodásoknak, általános és középiskolás diákoknak hirdettünk rajz- és videopályázatot. Az első alkotások már megérkeztek, de még bő két hétig lehet jelentkezni. Az ajándékok listája igen gazdag, és már azt is tudni, mi lesz a fődíj.

Az óvodások és az alsósok rajzzal pályázhatnak. Technikai vagy méretbeli megkötésünk nincs, így szabadon szárnyalhat a fantázia. A zsűri is ezt várja.

Mészáros Anikó, író, a zsűri tagja: „Lazán, vidáman, és merjenek színeket használni. Minél színesebb, minél vidámabb és harsányabb, annál jobb és annál vidámabb alkotásokat tudunk majd megtekinteni.”

A felsősöktől és a középiskolásoktól videót várunk minimum 1, maximum 3 percben.

Kálló Béla, színész, a zsűri tagja: „Lesznek olyan esztétikai mércék, tartalmi mércék, amik meghatározzák majd a kritériumot. Mindenképpen egy nemes cél fog bennünket vezérelni, és nyilván nem az a fajta szigor, mint más versenyeknél fogja jellemezni ezt a munkát.”

A téma "ünnepel a család", de ennek értelmezése teljesen szabad.

Dedić Szuzana, műsorvezető, Adni öröm: „A karácsonyra szeretnénk egy kicsit ráhangolódni, viszont nem feltétlenül a karácsonyt kell, hogy lerajzolják, hanem bármilyen ünnepet, amit a családban átéltek, ami fontos volt számukra.”

A beküldési határidő mindkét kategóriában november 22-e, péntek. Ezután a háromfős zsűrik döntenek a helyezésekről, és közönségszavazás is lesz értékes különdíjért. De hogy mik is a díjak? Az Adni öröm Facebook-oldalán már csöpögtetjük az információkat: először is minden résztvevő névre szóló oklevelet kap, a díjak között pedig van fürdő-, színház- és állatkertbelépő, családi pizza, édesség- és játékcsomag is. A fődíj pedig kategóriánként egy tablet a szabadkai Studio Present felajánlásából.

A győztesek emellett, kísérőikkel együtt részt vehetnek egy különleges, felvétellel egybekötött díjátadón itt, a Pannon Televízió új nagy stúdiójában. Az ünnepségről készülő műsort karácsonykor láthatják majd a nézők. A legszebb rajzokból egy kiállítás is nyílik a Magyar Médiaház földszinti tanácstermében.

A PÁLYÁZAT RÉSZLETEI:


A szabadkai Pannon RTV kreatív pályázatot hirdet vajdasági óvodásoknak, valamint általános és középiskolás diákoknak. A pályázat témája: ÜNNEPEL A CSALÁD

Korcsoportok:

I. óvodások

II. alsós diákok

III. felsős diákok

IV. középiskolások

Az I. és II. kategóriába tartozóktól rajzot várunk. A méret és a technika szabadon választható. Az alkotásokat postai úton küldhetik el az alábbi címre:

Pannon RTV

Ago Mamužić utca 11.

24000 Szabadka

A rajzok hátulján kérjük feltüntetni a nevet, életkort, oktatási intézmény nevét, tanár/szülő nevét, telefonszámot, települést. Az alkotásokat a pályázat lezárását követően a Pannon RTV felhasználhatja műsoraiban, nem szolgáltatja vissza a készítőknek.

A III. és IV. kategóriába tartozók videóval pályázhatnak. A felvétel készülhet bármilyen kép és hang rögzítésére alkalmas eszközzel. A videók hossza minimum 1, maximum 3 perc. A felvételeket MPEG4 formátumban várjuk e-mailben, az

adniorom@pannonrtv.com e-mailcímre.

Az alkotásokat a pályázat lezárását követően a Pannon RTV szabadon felhasználhatja műsoraiban.

Beküldési határidő: november 22.

A kategóriák három legjobb alkotását szakmai zsűri választja ki, a győztesek értékes ajándékokban részesülnek.

A díjak átadására december 14-én, szombaton, 10 órakor kerül sor a Pannon RTV székházában, ahol ünnepi műsorral is várjuk a gyerekeket és kísérőiket. A díjátadón készült felvételt a Pannon RTV karácsonykor be is mutatja.

A pályázattal kapcsolatos bővebb információ a facebook.com/adniorom oldalon található, ahol az esetleges kérdésekre is válaszolunk.

Adni öröm!
Pannon RTV

Most

16:13, Frissítve: 16:27

Mire figyeljünk két keréken?

Egyre több motorost csábít az utakra a nyárias időjárás. Ez pedig akarva akaratlanul magával vonzza azon balesetek számának növekedését, amelyekhez közük van a motorosoknak.
13:45, Frissítve: 13:55

Stabil az élelmiszerpiac

Stabil az élelmiszerpiac Tatjana Matić szerint. Az élelmiszerárak korlátozásáról szóló rendelet pedig június 28-ig van érvényben - emlékeztetett.

Népszerű

Rossz hír a földművesek számára

Folytatódik a meleg időjárás térségünkben, holnaptól egészen péntekig már nem kell számítani csapadékra - olvasható a Köztársasági Hidrometeorológiai Intézet előrejelzésében.