Ugrás a tartalomra
Pannon RTV/Szkocsovszki László

Adni öröm! - elindult a közönségszavazás

2019.12.04
13:02
2019.12.05
07:11
Forrás
Pannon RTV
Elindult a Pannon RTV karácsonyi, kreatív pályázatának közönségszavazása a Facebookon.

Elindult a Pannon RTV karácsonyi, kreatív pályázatának közönségszavazása a Facebookon, az Adni öröm oldalon. Aki voksolni szeretne, elég, ha nyom egy lájkot, vagyis "tetszik"-et a kiválasztott rajzra vagy videóra. A szavazás az eredeti tervek szerint éjfélkor kezdődött volna, de az óriási érdeklődés miatt úgy döntöttünk, minden lájkot figyelembe veszünk, azokat is, amik eddig érkeztek. Persze van még idő bőven, a közönségszavazás egy héten át tart, vagyis jövő szerdán, december 11-én éjfélkor zárjuk.

Aki a legtöbb szavazatot kapja, családi, adventi kirándulást nyer Budapestre a szabadkai Studio Present felajánlásából. Második díjként a Palicsi Állatkert ajándéka is gazdára talál: egy éves, családi bérletet ajánlottak fel. A rajzok és a videók ebben a játékban egy kategóriában szerepelnek, és nem számít az alkotó életkora sem. A két győztest természetesen várjuk a december 14-ei átadónkra is.

 

 

Adni öröm!

Most

20:02

Vučić: Ukrajna a fő téma Davosban

Ukrajna kérdése játszik központi szerepet a Davosi Világgazdasági Fórumon, erről beszélt a szerb köztársasági elnök a szerb közmédiának, aki maga is részt vesz a rendezvényen.
19:33

Korszerű gépek és újítások kellenek

Sokan szeretnének korszerű gépeket vásárolni az Újvidéki Mezőgazdasági Vásáron. A beruházás azonban sokba kerül - mondják a termelők. Aki teheti, pályázati lehetőségeken keresztül próbál fejleszteni.

Népszerű

Rossz hír a földművesek számára

Folytatódik a meleg időjárás térségünkben, holnaptól egészen péntekig már nem kell számítani csapadékra - olvasható a Köztársasági Hidrometeorológiai Intézet előrejelzésében.

Miből mennyit vihetünk magunkkal külföldre?

Hamarosan elkezdődik a nyári szabadságok ideje. Utazásunk előtt jó tudni, hogy külföldi nyaralásunk során milyen értékben vihetünk magunkkal készpénzt és egyéb dolgokat úgy, hogy ne büntessen meg bennünket a szerb vámhivatal.