Ugrás a tartalomra
Pannon RTV

Adomány a tóthfalusi Kaszap István Kollégium lakóinak

2021.12.22
18:44
2021.12.22
20:06
Forrás
Pannon RTV
Adományt kapott a tóthfalusi Kaszap István Kollégium a magyarországi Bethlen Gábor Alapkezelő Zrt.-től. A felajánlás között szerepel ruházat, füzet, könyv, tanfelszerelés és különféle társasjátékok.

A diákotthon munkatársai az ott lakók szükségleteit és igényeit vették figyelembe, amikor az adományozó által kért listát állították össze. A csomagok napokon belül kiosztásra kerülnek a bentlakók körében.

Remete Andrea, ügyintéző, Munkás Szt. József Rk. plébánia, Tóthfalu: „Elsősorban azokat a gyerekeket részesítettük előnyben, akik szegényebb sorból kerültek a kollégiumba, és az ő szükségleteiket vettük figyelembe, gondolok itt téli ruházatra, a sportoláshoz szükséges felszerelésre, hogy minőségesebben tudjanak edzeni itt, a tóthfalusi futball akadémián.”

Tóthfalu
Kaszap István Kollégium
Bethlen Gábor Alapkezelő Zrt.
adomány
Remete Andrea

Most

21:48

Közel az antarktiszi átbillenési pont

A közelmúltban bekövetkezett hőhullámok, a Déli-óceánban bekövetkezett változások és az antarktiszi tengeri jég kiterjedésének csökkenése arra utal, hogy éghajlati fordulópont közelébe kerülhetünk.
18:31, Frissítve: 19:27

Bor és a hal Horgoson

Halászlé és borversenyt tartottak Horgoson. A Szent Orbán Borlovagrend és a Proleter Horgászegyesület már tizenegyedik alkalommal szervezte meg a Bor és a hal elnevezésű eseményt a Művelődési Ház melletti téren.

Népszerű

Narancssárga riasztás van érvényben egész Vajdaságban

Jön a rossz idő – figyelmeztet a Köztársasági Hidrometeorológiai Intézet. Vajdaságban és Közép-Szerbia egyes részein narancsriasztás van érvényben. A hétvégéig és a jövő hét első felében folytatódik a változékony időjárás, záporokkal, zivatarral.