Ugrás a tartalomra
Pannon RTV/Ürményi Frigyes

Adventi díszek készültek szorgos gyermekkezek között Keviben

2021.11.30
15:07
2021.11.30
15:51
Forrás
Pannon RTV
Színes adventi koszorúkat és díszeket készítettek a serényen szorgoskodó kevi óvodások és iskolások a Móra István Művelődési Egyesület által szervezett programon ma délelőtt.

A közös adventi előkészületi foglalkozás minden évben megszervezésre kerül a faluban az elcsendesedés időszakában. A munkába a gyermekek szülei és nagyszülei is örömmel bekapcsolódtak.

Perpauer Attila, a Móra István Művelődési Egyesület elnöke: „Holnap a piacon az elkészült díszeket el is fogjuk adni. Ezzel szeretnénk egy jótékonysági akcióhoz kapcsolódni, amelynek keretében szeretnénk játékokat vásárolni, vagy ha annyi pénz összejön, akkor pedig egy játszóteret szeretnénk az iskola udvarában elkészíteni.”

Kevi
advent
készülődés
dísz
Perpauer Attila

Kapcsolódó tartalmak

Most

16:40, Frissítve: 17:51

Újvidéken is tüntetnek a gazdák

Folytatják a tárgyalást a kormánnyal - ezt mondták a gazdák képviselői Újvidéken, miután nem fogadták el az újabb javaslatokat az aszálykárok enyhítésére. Az útzárlatok folytatásáról pedig órára órára döntenek.
16:17, Frissítve: 16:37

Halálos baleset Bácsfeketehegynél

Halálos baleset történt délután az autópályán. Egy személyautó és egy kombi ütközött össze az Újvidék és Szabadka közötti autópálya-szakasz bácsfeketehegyi lejáratánál pénteken.
15:44, Frissítve: 18:55

Szent István-nap Palicson és Szabadkán

Augusztus 13-án, szombaton lesz Vajdaságban a Szent István-napi központi ünnepség. Palicson már 15 órától kirakodóvásárral várják a látogatókat, 18 órakor zenés vendégváró, 19 órakor pedig ökumenikus kenyérszentelő lesz a Vigadónál.

Népszerű