Ugrás a tartalomra
Pannon RTV/Huszár Krisztián

Adventi táncházat szervezett a Talentum

2018-12-08
13:33
2018-12-08
17:48
Forrás
Pannon RTV
Adventi táncházat szervezett a szabadkai Talentum Tehetséggondozó Művészeti Egyesület.

A családias hangulatú rendezvényre nemcsak az egyesület tagjait, hanem másokat is vártak egy közös karácsonyi mulatságra.

Sok jó ember kis helyen is elfért a Talentum székházában Szabadkán, ahol a gyerekek nemcsak mézeskalácsot készítettek, hanem néptáncoltak és énekeltek is.

Mindenki számára kellemesen telt a szombat délelőtt az egyesületben. Igazi ünnepi hangulat alakult ki. Rengeteg mézeskalácsot díszítettek a gyerekek.

Kovačić Konstantin: „Sok mindent! Szívecskét, csillagot, holdat, meg ilyen babát. Hullócsillagot is!”

Nemezeléssel is várták a gyermekeket.

Magyar Leona
„- Ebből angyal lesz.
- Szeretsz kézműveskedni?
- Igen!
- Mióta jársz ide a Talentum Egyesületbe?
- Nemrég iratkoztam be.”

A nap az ünnepi készülődés és kikapcsolódás jegyében telik - mondta Brezovszki Tamara, az egyesület elnöke, aki hozzátette: jól esik a finom sütemények után egy kis táncolás.

Brezovszki Tamara, elnök, Talentum Tehetséggondozó Művészeti Egyesület: „A táncházban a moldvai táncok nagyon népszerűek, és természetesen most is lesznek moldvai táncok és moldvai dallamok.”

Az egyesület eredményesen zárta a 2018-as esztendőt és bizakodva várja a 2019-es évet. Brezovszki Roland, a Talentum Egyesület művészeti vezetője számos megvalósuló tervet vázolt fel.

Brezovszki Roland, művészeti vezető, Talentum Tehetséggondozó Művészeti Egyesület: „Júniusig már tele vagyunk programokkal, főleg alkotói munkákkal, amelyeket szintén le kellett egyeztetni. Készülünk a vajdasági, illetve a Kárpát-medencei versenyekre, találkozókra.”

Az egyesület tagjai még nem pihenhetnek, hiszen karácsony előtt, december 21-én még egy műsorral várják majd az érdeklődőket.

Talentum Tehetséggondozó Művészeti Egyesület
táncház
Brezovszki Tamara
Brezovszki Roland

Most

Népszerű

kokain por

Kokainfogás Röszkén

Százmillió forint értékű kokainfogás volt a röszkei határátkelőn – tájékoztat a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság.

Pöcegödörbe dobta kisbabáját

Megölte újszülött gyermekét egy 25 éves nő az Apatin melletti Szondon. Sajtóinformációk szerint az anya a csecsemőt az udvarban található szennyvízgödörbe dobta.