Ugrás a tartalomra
Pannon RTV/Kovács Róbert

Aki utazik, gondolja meg, melyik határ felé indul!

2022.07.10
12:50
2022.07.10
13:04
Forrás
Pannon RTV
Torlódásra számíthatnak egyes szerb-magyar határátkelőhelyeken az utazók.

Szerbia irányából a legnagyobb tömeg a Horgos-Röszke közúti átkelőn alakult ki, csaknem 2 órát kell várni, az autópályán kevesebb, mint egy órát, és ugyanez a helyzet Kelebiánál is. Aki a királyhalmi kishatárt választja több mint egy órát vesztegelhet. Magyarország felől a Röszke-Horgos autópálya átkelőn másfél órás, a közúti határátkelőn több mint két órás várakozási idővel kell számolni. Az Ásotthalom-Királyhalom átkelőn a legrosszabb a helyzet, csaknem három órát kell vesztegelnie annak, aki ezt az útvonalat választja.

határ
határátkelés

Most

15:29

Szörnyella de Frász Darth Vaderrel ropta

Farsangi táncházat tartottak a zombori Magyar Polgári Kaszinóban. A mulatságon a környék apraja és nagyja is részt vett. A gyerekek jó hangulatáról a Duhaj Zenekar gondoskodott, a szervezők pedig fánkkal és üdítővel is kedveskedtek a résztvevőknek.
14:23

„Csak menni akarok tovább”

A folyamatos rendőrségi akciók sem riasztják el a migránsok egy részét Horgos környékéről. A falu melletti tanyákon továbbra is kisebb csoportokban rejtőzködnek az illegális bevándorlók.
12:51, Frissítve: 12:56

Missziós napok Adán

Indiából, Ghánából, Indonéziából és Felvidékről származó verbiták hirdetik a kereszténységet, fiatalok és idősek számára egyaránt az adai Szentháromság Plébánia szervezésében megvalósuló eseményen.

Népszerű

Meghalt egy féléves gyermek

A kuršumlijai Egészségügyi Központ sürgősségi osztályára vitték be, életjelek nélkül volt. A gyermeket előző nap megvizsgálták ebben az egészségügyi intézményben, ahol az illetékesek szerint megfelelő terápiát írtak elő.

Ilyen egy hagyományos falusi lakodalom!

300 vendég és 17 vőfély mulatott a 16. vőfélybálon Szabadkán, a Népkörben. Magyarországról és Vajdaságból érkeztek a vőfélyek és vőfélylányok, akik közül többen családi hagyományként űzik ezt a mesterséget.

Szabadka legendás diszkói

Largo, Aquarius, Lezonit, Amfora, Mladost, Hacienda… Legendás hírű szabadkai szórakozóhelyek a 1970-es és 80-as évekből, amikor még mindenki táncolt.