Ugrás a tartalomra
Pannon RTV/Molnár Ádám

Ákos koncert a Nyárhangoló Fesztiválon

2023.06.02
17:08
Forrás
Pannon RTV
Palicson ad koncertet Ákos, a magyar könnyűzene egyik legnagyobb alakja. A fellépés a VM4K Nyárhangoló Fesztiváljának része lesz - adták hírül a szervezők az esemény Facebook-oldalán.

Ákos a rendezvény nagyszínpadán, a Bagolyvárnál énekel majd július 7-én, 21 órától. A szervezők korábban már bejelentették, a jelenleg egyik legnépszerűbb magyarországi együttes, a Margaret Island is fellép majd Palicson, ők július 8-án koncerteznek. A Nyárhangoló Fesztivált július 6-a és 9-e között tartják, a koncertek mellett gazdag kulturális program, előadások, beszélgetések, kézműves vásár és gyerekfoglalkozások is várják az érdeklődőket a Palicsi-tó partján.

Ákos
Nyárhangoló Fesztivál

Most

15:50, Frissítve: 17:53

102-en vették át kollégiumi kulcsaikat

Összesen 102 elsőéves hallgató írta alá a beköltözési szerződést az Újvidéki Európa Kollégiumban. Ünnepi műsor is volt. Fremond Árpád az MNT elnöke az itthoni ösztöndíjlehetőségekre hívta fel a figyelmet.

Népszerű

Kádár Lara, az ifjú futótehetség

Még csak 12 éves, de a világranglista 3. helyén áll korosztályában, miután Gyepükajánon 87 kilométeres távot teljesített, és felállította az új szerb junior női csúcsot Kádár Lara.