Ugrás a tartalomra
Pannon RTV

Alakformálás könnyedén

2022.04.20
20:34
2022.04.20
21:18
Forrás
Pannon RTV
A technológia ebben is segít

Ha tavasz, akkor bizony sokan elhatározzuk, hogy formába lendülünk, mert ugyebár jön a nyár és a fürdőszezon.

Pannon RTV

Április a második január, amikor az újévi fogadalmak miatt tömegek váltanak kondibérletet. Azonban manapság már más módszerek is karnyújtásnyira vannak tőlünk, amelyekkel sokkal kevesebb erőfeszítés nélkül érhetünk el változást.

alakformálás
Közügyek
strand

Most

22:06

Elfogadták a képviselők a jelentést

A köztársasági parlament képviselői közül 154-en szavaztak igennel, 23-an nemmel a Pristinával folytatott párbeszédről szóló jelentésre, amely a tavaly szeptembertől idén január közepéig terjedő időszakra vonatkozik.
21:17

Dr. Pásztor Bálint a koszovói jelentésről

A vajdasági magyarság érdeke is az, hogy béke és stabilitás legyen az országban, és ameddig Koszovó kérdése nem oldódik meg, addig Szerbia nem tud előre jutni sem az integráció, sem a gazdasági fejlődés útján.

Népszerű

Meghalt egy féléves gyermek

A kuršumlijai Egészségügyi Központ sürgősségi osztályára vitték be, életjelek nélkül volt. A gyermeket előző nap megvizsgálták ebben az egészségügyi intézményben, ahol az illetékesek szerint megfelelő terápiát írtak elő.

Ilyen egy hagyományos falusi lakodalom!

300 vendég és 17 vőfély mulatott a 16. vőfélybálon Szabadkán, a Népkörben. Magyarországról és Vajdaságból érkeztek a vőfélyek és vőfélylányok, akik közül többen családi hagyományként űzik ezt a mesterséget.

Szabadka legendás diszkói

Largo, Aquarius, Lezonit, Amfora, Mladost, Hacienda… Legendás hírű szabadkai szórakozóhelyek a 1970-es és 80-as évekből, amikor még mindenki táncolt.