Ugrás a tartalomra
Pannon RTV/Apczi Jenő

Állták a sarat a nézők a Kanizsa Feszten

2021.06.26
16:08
2021.06.26
17:07
Forrás
Pannon RTV
A tegnapi viharos időjárás sem tántorította el a bulizni vágyókat a Kanizsa Feszten. A zenei rendezvény második estéjén is több százan látogattak ki a magyarkanizsai Vásártérre.

Sár, nagy mennyiségű csapadék, viharos szél - ez jellemezte a fesztivál második estéjét, viszont a kilátogatókat ez sem riasztotta el. Nagy meglepetés volt a fellépőknek is a rajongók kitartása.

Kalapács József, énekes, Magyarország: „Én ilyen időjárás után azt csodálom, hogy ennyi ember van, de tényleg fantasztikus a közönség kitartása. Öklömnyi esőcseppek hullottak végig a koncerten, villámok cikáztak, csapkodtak jobbra-balra és tényleg mindenki hősiesen állta a sarat, a szó szoros értelemben.”

Pannon RTV/Apczi Jenő

Az időjárás miatt az Ex-Yu Bend, és az AK26 sem tudott színpadra lépni. Több koncertet is meg kellett szakítani a szélsőséges időjárás miatt, ugyanakkor a színpadra lépők igyekeztek mindent megtenni annak érdekében, hogy a résztvevők jól érezzék magukat.

Rudán Joe, énekes, Magyarország: „Azt tudni kell, hogy nekem például rokonságom él Temerinben és Újvidéken is, úgyhogy nekem ez olyan mintha hazajönnék, épp úgy mint ide hozzátok, vagy Erdélybe vagy Felvidékre. Nekünk azért szívügyünk a határon túli magyarok ügye. Úgyhogy bármikor nagy örömmel jövünk, amikor hívtok.”

A fesztivál záróestjén is szerbiai és külföldi fellépők várják a bulizni vágyókat. A belépő 1000 dinár.

Kanizsa Feszt
koncert
Magyarkanizsa

Most

21:21

Vučić: Több az újszülött, mint tavaly

521-gyel több gyermek született idén, az év első 6 hónapjában Szerbiában, mint tavaly ugyanebben az időszakban - jelentette ki Aleksandar Vučić az Instagram-profilján feltöltött videóban brüsszeli hivatalos látogatása előtt.
18:36, Frissítve: 18:58

Megállapodás a napraforgó áráról

Megállapodás született a napraforgó áráról a tiltakozó gazdák és a szerb kormány között. A Szerbiai RTV szerint a napraforgó felvásárlási ára kilogrammonként 73 dinár lesz, a kifizetés határideje pedig október 15.
16:26, Frissítve: 17:37

Dániel történetén keresztül közelebb Istenhez

Új élmények, új barátok, játékok és egy kis tanulás - erről szól az idei református tábor Szabadkán. A gyerekek játékos formában ismerkedhetnek meg a bibliai eseményekkel és ily módon közelebb kerülhetnek Istenhez.

Népszerű

Halálos baleset Bácsfeketehegynél

Halálos baleset történt délután az autópályán. Egy személyautó és egy kombi ütközött össze az Újvidék és Szabadka közötti autópálya-szakasz bácsfeketehegyi lejáratánál pénteken.