Ugrás a tartalomra

Amerikai konyha vajdasági módra

2021.03.04
21:51
2021.03.04
22:03
Forrás
Pannon RTV
Kóla a húsra?

Egyre nagyobb népszerűségnek örvend Európában és Magyarországon is az Amerikai Egyesült államok déli államaiból származó pulled pork, azaz tépett hús. Még a hűtőszekrény előtti időkben a levágott disznó szaftosabb részeit nagyon lassan, lényegében füstben sütötték mindaddig, amíg a hús szinte magától szétesett. Az igazi amerikai különlegesség fűszeres, rumos, kólás receptjét a Pannon Televízió nézőinek Loboda Árpád készítette el.

Loboda Árpád
pulled pork

Most

19:30, Frissítve: 19:57

Száz fiatal labdarúgó a Csubela Ferenc Emléktornán

Száz fiatal labdarúgó részvételével zajlott a Csubela Ferenc Emléktorna Bácskossuthfalván. A kispályás kupán 16 csapat versengett helyi és környékbeli fiatalok részvételével. Csubela Ferenc, a VMSZ egyik alapítója és első elnöke volt.

Népszerű

Mezőgazdászok, figyelem!

Új pályázatot hirdettek a mezőgazdászok számára. Beruházásaik 50 százalékát az állam biztosítja, vissza nem térítendő támogatás formájában.

Elindult a személyforgalom a Szabadka-Szeged vasútvonalon

Az első járat 5 óra 19 perckor indult Szegedről. Az első utasok között volt Lázár János magyar közlekedési miniszter és dr. Pásztor Bálint a VMSZ megbízott elnöke is. A személyvonatok ezen a vonalon ötször közlekednek majd mindkét irányba.