Ugrás a tartalomra

Aszteroida suhant el mellettünk hajnalban

2012.09.14
10:16
Óriás aszteroida száguldott el a Föld mellett péntek hajnalban
Óriás aszteroida száguldott el a Föld mellett péntek hajnalban. A csillagászok becslése szerint akár 240 méter is lehetett az átmérője. Az égi objektum nem volt veszélyes a Földre. A Nemzetközi Csillagászati Szövetség aszteroidák osztályozását végző részlege szerint a kisbolygó a jövőben megváltoztathatja pályáját, így idővel akár veszélyt is jelenthet. (MTI)
aszteroida
péntek hajnalban

Most

16:32, Frissítve: 18:04

A szabadkaiak 45 százaléka vette fel eddig az oltást

Nem kielégítő az oltási készség Szabadkán és környékén, jelentette ki Ivanka Beoković. A Szabadkai Egészségház igazgatója hangsúlyozta, Szabadka Város lakosságának alig 45 százaléka vette fel eddig a koronavírus elleni oltás első adagját.

Népszerű

Négy új pályázatot írt ki a tartomány

Az elsővel a női többségi tulajdonban lévő és nők által vezetett vállalkozásokat támogatják - mondta a Közügyek műsorában Pelt Ilona tartományi gazdasági és idegenforgalmi segédtitkár.

Ki lett a parasztolimpia legjobbja?

Egy év kényszerpihenő után újra megtartották a Moholi Parasztolimpiát és Főzőversenyt, amely immáron hagyományosnak számító rendezvény a Tisza-mentén élő mezőgazdasággal foglalkozó emberek életében. Nagy volt az érdeklődés idén.