Ugrás a tartalomra
Pannon RTV/Huszár Krisztián

Átalakul a Pannon Rádió és az SZMR műsora

2020-12-02
14:51
Forrás
Pannon RTV
Hírműsorainkban továbbra is minden órában tájékoztatunk, házigazdája pedig 8-tól 14-ig lesz a műsornak. Elmondjuk a részleteket!

A koronavírus-járvány miatt átalakul holnaptól a Pannon Rádió és a Szabadkai Magyar Rádió műsora.

A Pannonban megszűnik a Reggeli, helyette a Presszó már 8-kor kezdődik és 14 óráig tart. Ideiglenesen búcsúzik emellett a Kult Café, a Rádiódiszkó, a Csendháborítás, a Fitt Zóna és a Best of Pannon Reggeli.

Az SZMR-ben nem lesz Napindító, helyette a Mozaik 8-tól 14-ig tart. Búcsúzik a szombati Slágergyár is. Az intézkedés célja munkatársaink egészségének védelme.

átalakulás
módosítás
Pannon Rádió
Szabadkai Magyar Rádió
SZMR
koronavírus
járvány

Most

18:46, Frissítve: 20:57

Tömeges oltás Szerbiában

Minél gyorsabban le kell zajlania a koronavírus elleni vakcinnációnak Szerbiában, a Nyugat-Balkánnak szánt vakcinaszállítmányokról egyeztetnek csütörtökön az EU vezetői, csütörtökre készül el az újabb oltópont Szabadkán.

Népszerű

Fagy és havazás

Kemény fagyok jönnek Szerbiában az elkövetkező napokban, havazással tarkítva - olvasható a Köztársasági Hidrometeorológiai Intézet oldalán. Az előrejelzések szerint szombattól folyamatosan hűlnek a reggelek, egyre zordabbra fordul az időjárás.

Virágautomata Zentán

A Tisza-parti kisvárosban egy újításnak köszönhetően ezentúl éjjel-nappal lehet csokrokat, virágokat venni. Bár nem új keletű dologról van szó, környékünkön ez még is ritkaságnak számít.