Ugrás a tartalomra

Athén, Barcelona 39 euróért repülővel

2023.03.08
21:34
Forrás
Szerbiai RTV
Az Air Serbia március 8-tól 19-ig tartó tavaszi akcióval készült, mely során az utasok 39 eurós kezdőáron vásárolhatnak repülőjegyet 48 régióbeli és európai városba.

A március 15-e és május 15-e közötti időszakban 39 euróért vásárolható egyirányú jegy Banja Lukába, Barcelonába, ​​Athénba, Tivatba, Podgoricába, Zágrábba, Szalonikibe, Bukarestbe, Szkopjéba, Szófiába, Tiranába, Szarajevóba, Ljubljanába, Máltára és Budapestre - közöli az Air Serbia. "Ha idén tavasszal családjával vagy barátaival Európa valamelyik híres metropoliszába szeretne utazni, az Air Serbia lehetőséget kínál arra, hogy gyorsan és egyszerűen, rendkívül kedvező áron jusson el oda. Az akciós áraink szolgáltassák az okot az utazásukhoz! - mondta Maša Vasović, az Air Serbia bevételeket kezelő vezető menedzsere.

Air Serbia
repülőgép

Most

18:59

Család, mindenki bástyája

A párok több mint felének csak egy gyermeke van és ezen változtatni kell - jelentette ki Darija Kisić Vranjéban, a Család, mindenki bástyája elnevezésű projekt eredményeinek bemutatásán.

Népszerű

Elhunyt Guba Éva, a Pannon RTV újságírója

Kollégánk hosszabb ideig tartó betegség után ma hunyt el - tudatta szerkesztőségünkkel családja. Guba Éva 2020 óta volt a Pannon RTV munkatársa, mint Tisza-menti tudósító.

Itt a disznótorok ideje - Megéri-e böllért fogadni?

A hideg idő beköszöntével elérkezett a disznótorok ideje. Legalábbis ott, ahol még éltetik ezt a hagyományt. Ma már a falvakban is egyre kevesebben döntenek a disznóvágás mellett, aminek több oka is van.

Az egekbe szökött a malachús ára

Élősúlyban öt-hatszáz dinár, a hentesüzletekben a felpucolt malachús kilogrammja 900, de helyenként akár már az ezer dinárt is elkérik érte.