Ugrás a tartalomra
Autócsodák a szolnoki Tuning Találkozón
Pannon RTV/Vörös Gábor

Autócsodák a szolnoki Tuning Találkozón - részletek kedden a Pannon Presszóban!

2018-06-03
14:30
2018-06-03
20:55
Forrás
Pannon RTV
Volkswagenek, BMW-k és felturbózott Trabantok is várták a látogatókat szombaton Szolnokon, a Tisza-parti sétány árterében.

Több mint száz felspécizett autó érkezett a városba, és több kategóriában is versenyezhettek az átalakított, feljavított verdák tulajdonosai. A szakmai zsűri külön értékelte a karosszériát, a felniket, illetve a motorteret is. A kiállított járművek között a legmodernebb dízelparipáktól a kicsinosított veteránokig minden megtalálható volt. A többi között egy régebbi tűzoltóautót is megcsodálhattak a látogatók, de feltűnt a Knight Rider sorozatból ismert K.I.T.T. (Pontiac Trans AM), az izomautók közül a Mustangok, sőt az előkelő Cadillac-ek is.

"A területet gyakorlatilag kinőtte a rendezvény. Az ország minden tájáról érkeztek felturbózott verdák. Sőt! Még Erdélyből is érkezett egy spéci Dacia" - nyilatkozta Bohács József, az esemény egyik főszervezője a Pannon Rádió tudósítójának. Jövőre már más helyszínen tartják a rendezvényt, a tizedik, jubileumi kiállításra ugyanis rengeteg autót várnak.

A kilátogatókat autó-szépségverseny, szexi autómosó lányok bemutatója, és egyéb meglepetések is várták. A rendezvényről bővebben a Pannon Presszó hétfői adásában hallhattok, az FM 91.5-ön!

autócsoda
Pannon Presszó
Tuning Találkozó

Most

Népszerű

vízben rekedt autó

Hatalmas felhőszakadás árasztotta el Szabadkát

Sok gondot okozott a heves eső Szabadkán csütörtök délután. Több út is járhatatlanná vált, mivel a csatornahálózat nem tudta elnyelni a hirtelen lezúduló nagy mennyiségű csapadékot.

Eltűnt egy majom a Palicsi Állatkertből

Az állatnak még tegnap veszett nyoma, azóta pedig már a rendőrség is keresi. Azt egyelőre nem lehet tudni, hogy a majom elszökött-e, vagy pedig valaki ellopta.
vihar

Ítéletidőre figyelmeztetnek Szerbiában

A Szerbia Hidrometeorológiai Intézet figyelmeztetése szerint az elkövetkező három napban az ítéletidő az ország egész területére kiterjedhet, de a legkritikusabb helyzet Nyugat-Szerbiában várható.