Ugrás a tartalomra
Autócsodák a szolnoki Tuning Találkozón
Pannon RTV/Vörös Gábor

Autócsodák a szolnoki Tuning Találkozón - részletek kedden a Pannon Presszóban!

2018-06-03
14:30
2018-06-03
20:55
Forrás
Pannon RTV
Volkswagenek, BMW-k és felturbózott Trabantok is várták a látogatókat szombaton Szolnokon, a Tisza-parti sétány árterében.

Több mint száz felspécizett autó érkezett a városba, és több kategóriában is versenyezhettek az átalakított, feljavított verdák tulajdonosai. A szakmai zsűri külön értékelte a karosszériát, a felniket, illetve a motorteret is. A kiállított járművek között a legmodernebb dízelparipáktól a kicsinosított veteránokig minden megtalálható volt. A többi között egy régebbi tűzoltóautót is megcsodálhattak a látogatók, de feltűnt a Knight Rider sorozatból ismert K.I.T.T. (Pontiac Trans AM), az izomautók közül a Mustangok, sőt az előkelő Cadillac-ek is.

"A területet gyakorlatilag kinőtte a rendezvény. Az ország minden tájáról érkeztek felturbózott verdák. Sőt! Még Erdélyből is érkezett egy spéci Dacia" - nyilatkozta Bohács József, az esemény egyik főszervezője a Pannon Rádió tudósítójának. Jövőre már más helyszínen tartják a rendezvényt, a tizedik, jubileumi kiállításra ugyanis rengeteg autót várnak.

A kilátogatókat autó-szépségverseny, szexi autómosó lányok bemutatója, és egyéb meglepetések is várták. A rendezvényről bővebben a Pannon Presszó hétfői adásában hallhattok, az FM 91.5-ön!

autócsoda
Pannon Presszó
Tuning Találkozó

Kapcsolódó tartalmak

Most

10:47, Frissítve: 11:08

Szeretem a nagyszüleimet

A topolyai Családfa elnevezésű civil szervezet képzőművészeti és irodalmi pályázatot hirdet, melynek célja, hogy kiemeljük a nagyszülők fontos szerepét a családban.

Népszerű

Motoros baleset a Majsai úton

Baleset történt szerda este Szabadkán a Majsai úton. A szemtanúk elmondása szerint egy motoros közlekedett Makkhetes irányába, amikor a kanyarban lévő kis utcából egy autó kihajtott elé.

Megnyitottak Szerbia-szerte a Lidl áruházak

A cégóriás olyan termékeket dobott piacra, amelyek eddig Szerbiában nem voltak jelen. A német lánc szerbiai megjelenését már hónapok óta nagy várakozás előzte meg.