Ugrás a tartalomra
Gyerekek a színpadon
Pannon RTV/Dragosavac Viktor

Az édesanyákat köszöntötték a gyerekek Topolyán

2018-05-13
19:24
2018-05-14
17:27
Forrás
Pannon RTV
Szavalatokkal, tánccal, énekkel köszöntötték az édesanyákat a gyerekek a topolyai 3+ Nagycsaládosok Egyesülete anyák napi rendezvényén a moziteremben.

Kézzel készített ajándékkal fogadták az édesanyákat az ünnepségen. A topolyai intézmények, egyesületetek gyerekcsoportjai színes műsorral készültek. Cservenák Csenge, Topolya: „Egy dalcsokorral készültünk, pünkösdi dalokkal. Az anyukák a legjobbak a világon, mert mindent megadnak nekünk, ők nevelnek minket.”

Gyerekrajzok

A szervezők rajzpályázatot is hirdettek. A rajzpályázatra csaknem 150 munka érkezett több községből. A legsikeresebb munkákat kiállították. Lackó Máté, Topolya: „Rajzoltam egy keretet és abba rajzoltam bele az anyukámat.”

A topolyai Dimény Ibolyának három gyermeke van, akikre nagyon büszke és örömmel jött a műsorra. „A nagyobbik lányom énekel a Csiripiszli énekegyüttesben, a legkisebb lányom a rajzpályázaton nyert egy díjat, a legkisebb egyelőre nézőként van jelen. Az anyaság nagyon összetett dolog, egy szóval csak annyit tudnék mondani, rendkívüliség.”

A 3+ Nagycsaládosok Egyesülete 2015-ben alakult, azzal a céllal, hogy támogassa és összefogja a többgyermekes családokat és programokat szervezzen. Cservenák Kancsár Izabella, elnökségi tag, 3+ Nagycsaládosok Egyesülete, Topolya: „Először szerveztünk anyák napi rendezvényt, de szeretnénk ebből hagyományt teremteni. Ez tulajdonképpen a Vajdasági Nagycsaládosok Szövetségének a központi rendezvénye, amelyre minden tagegyesületet és a mi saját vendégeinket, támogatóinkat is várjuk.”

A díjazott rajzok készítőit oklevéllel és ajándékokkal jutalmazták.

anyák napja
Topolya
3+ Nagycsaládosok Egyesülete

Kapcsolódó tartalmak

Most

23:28

A Szabadkai Zeneiskola Újévi hangversenye

Újévi hangversenyt adott a Szabadkai Zeneiskola a Városháza dísztermében. Az intézmény idén ünnepli fennállásának 150. évfordulóját, ezért nagyszabású újévi hangversennyel készültek a közönségnek.
21:46

Énekelj a boldogságért

Ezzel a címmel tartottak gyerekkoncertet szerda este a szabadkai Ivan Sarić Műszaki Iskola tornatermében, ahol Bagdi Bella és zenekara a Jobb Veled a Világ Alapítvány tagjai léptek fel.
19:07

Ma este eldől Theresa May sorsa

Bizalmi szavazást kezdeményezett Theresa May miniszterelnök ellen a kormányzó brit Konzervatív Párt alsóházi frakciója. A titkos szavazás ma este lesz.

Népszerű

Pannon friss hír

Csődöt jelentett a Vojvodinaput vállalat

Csődöt hirdetett ki a nagybecskereki bíróság az útépítéssel foglalkozó Vojvodinaput vállalatban. A csődeljárás idén októberben indult - közölte a végzés indoklásában Ljiljana Popov, csődbíró.