Ugrás a tartalomra
Pannon RTV/Guba Éva

Az esernyőt, esőkabátot ne hagyja otthon!

2022.09.28
07:54
2022.09.28
12:02
Forrás
Pannon RTV
Folytatódik a változékony időjárás. Az előrejelzések szerint az elkövetkező órákban gyenge, mérsékelt esőre kell számítani Vajdaságban és Szerbia nyugati részén.

A reggeli hőmérséklet 8 és 13 fok között alakul, délutánra 20 fokig melegszik az idő. Csütörtökön változóan napos-felhős időben lesz részünk. Elvétve fordulhat elő rövid ideig tartó zápor. Napközben akár 24 fokot is mérhetünk. Pénteken jelentős mennyiségű csapadékra nem kell számítani, 26 fok lesz a legmelegebb órákban. Szombaton többfelé heves esőzések, zivatarok várhatók, de marad 26 fok körüli maximumhőmérséklet. A hét utolsó napján is a legmelegebb órákban 24-26 fok lesz.

időjárás
eső

Most

17:15, Frissítve: 18:25

Palicson is várják a nyuszit

Színes műsorral várta a húsvéti ünnepeket megelőző szombaton az érdeklődőket a Palics Magyar Művelődési Egyesület a helyi Magyar Művelődési Központban.
16:15, Frissítve: 18:21

Húsvétváró kiállítás Felsőhegyen

Húsvéti sonka, ünnepi kalács, a tavasz virágai és ünnepkört meghatározó díszes tojások is díszítették mindazok standját, akik részt vettek a felsőhegyi Könyvtár Kör által szervezett Húsvétváró Kiállításon.

Népszerű

Tömegbaleset Szabadkánál - VIDEÓ!

A baleset a Topolya és az észak-bácskai város közötti úton történt, a szakaszt teljesen lezárták. A szerencsétlenséget az orkán erejű széllökések miatt kialakult porvihar okozta.