Ugrás a tartalomra
Havas téli tájkép
Pixabay

Az Északi-sarknál jóval melegebb lesz, mint Magyarországon

2018-02-24
15:05
Forrás
MTI
Igy jellemezte a várható időjárást ma Facebook-oldalán a magyar meteorológiai szolgálat, amely az extrém hideg miatt vasárnapra több megyére elsőfokú figyelmeztetést adott ki.

Szombat estétől a hőmérséklet fagypont alá csökken, és várhatóan a következő 5 napban nem emelkedik 0 fok fölé. A legalacsonyabb hőmérséklet vasárnap hajnalban lesz, majd estétől főként északon és a Dunántúlon helyenként mínusz 15 fok körüli értékre csökkenhet a hőmérséklet. Az erős szél az Alföldön is jelentősen rontja majd a hőérzetet.

Északi-sark
Magyarország
meleg
hideg
időjárás

Kapcsolódó tartalmak

Most

15:10

A Zijin Mining átvette a bori rézbányát

A bori rézbánya ma hivatalosan is a kínai Zijin Mining csoport kezébe került 63 százalékos részesedéssel. A tulajdonos elsődleges célja az új bányákba történő beruházás és a bori rézbánya fejlesztése.
14:07, Frissítve: 14:22

Fontos megelőzni a trichinellózis-fertőzést

Javában tart a disznóvágások ideje. Azonban nem árt óvatosnak lenni a házi vágásoknál és még a piacon vásárolt húsokkal is a trichina-fertőzés veszélye miatt. Fontos a hús ellenőrzése.

Népszerű

Pannon friss hír

Csődöt jelentett a Vojvodinaput vállalat

Csődöt hirdetett ki a nagybecskereki bíróság az útépítéssel foglalkozó Vojvodinaput vállalatban. A csődeljárás idén októberben indult - közölte a végzés indoklásában Ljiljana Popov, csődbíró.