Ugrás a tartalomra
Tanjug/Jaroslav Pap/bg/archívum

Az Exit a legjobb európai fesztivál

2018.01.18
11:00
2018.01.18
12:49
Forrás
Szerbiai RTV
Az újvidéki zenei rendezvény a fő kategóriában vitte el a babért, amelyért 35 ország 350 fesztiválja versengett a hagyományos hollandiai díjátadón.

Az Exit három kategóriában is döntős volt, és elnyerte a legjobb európai nagy fesztiválnak járó fődíjat, továbbá a legjobb szervezésért, valamint a társadalmi aktivitásért is díjazták. Dušan Kovačević alapító szerint óriási sikernek számít, hogy mindössze négy év után az Exit ismét elnyerte a világ legkiemelkedőbb fesztiváli kitüntetését.

EXIT
Újvidék
fesztivál
legjobb

Most

21:47, Frissítve: 21:54

Franciaországban több tízezren tüntettek

Több tízezer francia vonult utcára csütörtökön az ország 170 városában, fizetésemelést követelve. A szakszervezetek és diákszervezetek felhívására köztisztviselők, a magánszektorban dolgozók, nyugdíjasok és gimnazisták együtt tüntettek.
20:56, Frissítve: 21:21

A jövő mezőgazdasága

A jövő mezőgazdaságáról – a precíziós gazdálkodásról és a digitális mezőgazdaságról hallhattak beszélgetést az érdeklődők csütörtökön este a VM4K klubhelyiségében.

Népszerű

Kigyulladt egy szupermarket Szabadkán

Tűz ütött ki ma délután a szabadkai ócskapiac közelében. A sűrű, gomolygó füstöt az egész városban látni lehetett, a környéken alig lehetett kapni levegőt.

Rendőrök lepték el Horgost

Rendőrök lepték el ma reggel Horgost. Feltételezhetően azt az eltűnt férfit keresik, akinek múlt hétvégén veszhetett nyoma a településen.

Olcsóbb lett a műtrágya

Ennek oka az illetékesek szerint az, hogy csökkent a vásárlóerő. Van elegendő műtrágya az országban.