Ugrás a tartalomra
Pannon RTV

Az idén is lesz mikulásfutás Palicson

2017-12-06
13:34
2017-12-06
17:18
Forrás
Pannon RTV
Idén 19. alkalommal szervezik meg a palicsi Mikulásfutást, amelyet vasárnap tartanak. A résztvevők a Zenepavilontól rajtolnak 11 órakor, majd körpályán futnak, illetve sétálnak egy órán át.

A futás mellett rajzpályázatot is szerveznek gyerekeknek. A beérkezett alkotásokat vasárnap állítják ki a Vigadó Nagytermében. Záróprogramként egy kétnyelvű gyermekelőadást tekinthetnek meg az érdeklődők.

Dobó Márta, közgyűlési elnök, Palics HK: „A helyi közösség már tizedik éve társszervezője ennek a rendezvénynek, ugyanúgy mint a Park Palics Kft. és az Ultramaraton Szövetség. Jánosi Elvirának köszönhetjük ezt a kezdeményezést, és mi annak idején felismertük, hogy milyen lehetőség nyílik ebben, ezért önkénteseink minden évben, már tizedik éve ott segédkeznek. A helyi közösség kenyeret biztosít, teát biztosít, a forralt borhoz a hozzávalókat, illetve az önkénteseket, akik ezt a célt szolgálják, hogy mindenkinek egy önfeledt szép délelőttje legyen. Ehhez a Palics Magyar Művelődés azzal társul, hogy 10 órától kézműves foglalkozás lesz tartva, ahol a gyermekek saját kezűleg készíthetik el a karácsonyi díszeiket.”

mikulásfutás

Most

Népszerű

Pannon friss hír

Csődöt jelentett a Vojvodinaput vállalat

Csődöt hirdetett ki a nagybecskereki bíróság az útépítéssel foglalkozó Vojvodinaput vállalatban. A csődeljárás idén októberben indult - közölte a végzés indoklásában Ljiljana Popov, csődbíró.