Ugrás a tartalomra
Pannon RTV

Az idén is lesz mikulásfutás Palicson

2017-12-06
13:34
2017-12-06
17:18
Forrás
Pannon RTV
Idén 19. alkalommal szervezik meg a palicsi Mikulásfutást, amelyet vasárnap tartanak. A résztvevők a Zenepavilontól rajtolnak 11 órakor, majd körpályán futnak, illetve sétálnak egy órán át.

A futás mellett rajzpályázatot is szerveznek gyerekeknek. A beérkezett alkotásokat vasárnap állítják ki a Vigadó Nagytermében. Záróprogramként egy kétnyelvű gyermekelőadást tekinthetnek meg az érdeklődők.

Dobó Márta, közgyűlési elnök, Palics HK: „A helyi közösség már tizedik éve társszervezője ennek a rendezvénynek, ugyanúgy mint a Park Palics Kft. és az Ultramaraton Szövetség. Jánosi Elvirának köszönhetjük ezt a kezdeményezést, és mi annak idején felismertük, hogy milyen lehetőség nyílik ebben, ezért önkénteseink minden évben, már tizedik éve ott segédkeznek. A helyi közösség kenyeret biztosít, teát biztosít, a forralt borhoz a hozzávalókat, illetve az önkénteseket, akik ezt a célt szolgálják, hogy mindenkinek egy önfeledt szép délelőttje legyen. Ehhez a Palics Magyar Művelődés azzal társul, hogy 10 órától kézműves foglalkozás lesz tartva, ahol a gyermekek saját kezűleg készíthetik el a karácsonyi díszeiket.”

mikulásfutás

Most

20:58, Frissítve: 21:09

Rossi váltja Leekenst

Marco Rossi veszi át a magyar labdarúgó-válogatott irányítását – számolt be róla a magyar szövetség hivatalos honlapján.

Népszerű

vízben rekedt autó

Hatalmas felhőszakadás árasztotta el Szabadkát

Sok gondot okozott a heves eső Szabadkán csütörtök délután. Több út is járhatatlanná vált, mivel a csatornahálózat nem tudta elnyelni a hirtelen lezúduló nagy mennyiségű csapadékot.

Eltűnt egy majom a Palicsi Állatkertből

Az állatnak még tegnap veszett nyoma, azóta pedig már a rendőrség is keresi. Azt egyelőre nem lehet tudni, hogy a majom elszökött-e, vagy pedig valaki ellopta.
vihar

Ítéletidőre figyelmeztetnek Szerbiában

A Szerbia Hidrometeorológiai Intézet figyelmeztetése szerint az elkövetkező három napban az ítéletidő az ország egész területére kiterjedhet, de a legkritikusabb helyzet Nyugat-Szerbiában várható.

A boldogító igen

Ürményi Róbert, a Pannon RTV zentai stábjának munkatársa ma örök hűséget fogadott párjának, Szabó Rékának.