Ugrás a tartalomra
Pannon RTV/Bognár Róbert

Az újvidéki szabadtéri medencék várják a hűsölni vágyókat

2021.06.17
07:23
2021.06.17
17:02
Forrás
Pannon RTV
Megnyitottak az újvidéki fürdőkomplexumok szabadtéri medencéi. Visszatértek a strandolni és úszni vágyók. A legnagyobb tömeg júliusban várható majd.

A fürdőkomplexumok június 12-én kezdtek el dolgozni a tartományi fővárosban. A helyiek örömmel fogadták a nyitást.

Marina Stanojević hetente 3-4 alkalommal jár, nagyon örül annak, hogy minden kinyitott.

Pannon RTV/Bognár Róbert

Slobodanka Brankov a Vojvodina Sport- és Üzletközpont Közvállalat szóvivője elmondta, hogy jelenleg csak a nyitott medencék használhatóak a járványügyi előírások miatt. Több váltásban jöhetnek a fürdőzni vágyók, mivel létszám korlátozás van érvényben a fürdőkomplexumok területén. Az Újvidéki Vásár melletti medencékben egy váltásban 1000 míg a Vojvodina Sport- és Üzletközpont, azaz a SPENS területén pedig 500 ember tartózkodhat egyszerre a medencéknél: „Az egész napos helyett két váltás lesz munkanapokon a Sportközpontban. Az első váltás 9:30-tól 14 óráig. 14:30-tól 18:30-ig a második váltás. A hétvégi a váltások 9-től 14-ig és 14:30-tól 19 óráig. Természetesen, mint minden évben, itt a sportközpontban munkanapokon és hétvégén is lesz éjszakai fürdés. Ez munkanapokon 20:30-tól, míg hétvégén 20 órakor kezdődik.”

Pannon RTV/Bognár Róbert

A korlátozások miatt a jegyek ára olcsóbb lett, a felnőtt jegy 250 dinár, a gyerekjegy 100 dinárra csökkent. A közvállalat több edzést is tervez idén indítani a medencékben, többi között klasszikus úszóiskolát kezdőknek és alakformáló aquaaerobikot. Az edzések júliusban kezdődnek majd. Az illetékesek ebben az időszakban várják a legtöbb sportolni és fürdőzni vágyót.

medence
medencék
medencekomplexum
Slobodanka Brankov

Most

12:47

Falunapot ünnepel Majdány

Falunapot rendeznek Majdányon a helyi művelődési otthon nagytermében. Az esemény ma 19 órakor kezdődik, ahol többek között egy kiállítás is várja a látogatókat.

Népszerű