Ugrás a tartalomra
Pannon RTV/Apczi Jenő

Baba-Mama Könyvtár Magyarkanizsán

2021.01.27
13:03
2021.01.27
20:06
Forrás
Pannon RTV
A magyarkanizsai Baba-Mama Klub új szolgáltatással bővült: Baba-Mama Könyvtárral. A terhesség különböző szakaszairól, a magzat növekedéséről, a szoptatásról és a szülésről olvashatnak az érdeklődők.

A kötetek az Ifjúsági Otthon kistermében vannak elhelyezve. A könyveket adományokból és a Wemsical Serbia Ifjúsági és Kulturális Egyesület „Család közösségek erősítése Magyarkanizsa községben” című projekt részeként valósult meg.

Pannon RTV/Apczi Jenő

A magyarkanizsai Baba-Mama Klub évek óta segíti a kismamákat, anyukákat és családokat különböző rendezvények, előadások megszervezésével. Idén könyvtárral bővült az egyesület.

László Ágnes, a Magyarkanizsai Baba-Mama Klub babahordozási tanácsadója: „Igazából mindig is volt igény az olvasásra és a kismamák tájékozódnak, azokból a könyvekre, amit a magyarországi Facebook csoportokban hallhatunk és olvashatunk. Tehát ezek az aktuálisan elérhető és érdemleges könyvek.”

Pannon RTV/Apczi Jenő

A klub tevékenysége iránt nagy az érdeklődés, így az egyesület tagjai igyekeznek mindenben segíteni.

Vígi Sára, önkéntes, Magyarkanizsai Baba-Mama Klub: „Április végén nyitjuk az évet egy szülésélményt feldolgozó kétnapos workshoppal. Purosz Nagy Magdolna perinatális szaktanácsadó érkezik hozzánk Magyarországról. Őt többen ismerhetik, mert többször jött már hozzánk a Baba-Mama Klubba, és kis csoportos foglalkozást tart 6 anyuka részvételével.”

Pannon RTV/Apczi Jenő

A magyarkanizsai Baba-Mama Klub tagjai bíznak abban, hogy a közeljövőben újra tudnak nagyobb létszámú érdeklődőt fogadó előadásokat tartani.

Baba-mama Klub
Magyarkanizsa
könyvtár
Wemsical Serbia Ifjúsági és Kulturális Egyesület

Most

Népszerű

Horgos-2

Megnyílik az összes határátkelő

Megnyílik az összes határátkelő Szerbia és Magyarország között - jelentette be Facebook-bejegyzésében Pásztor István. A Vajdasági Magyar Szövetség elnöke azt írja, június 23-ától az összes határátkelő dolgozni fog a két ország között.

Pályázat falusi házak vásárlására

Június 28-án írják ki a fiatal házaspárok számára a falusi házak kiosztására irányuló pályázatot Szerbiában - ezt jelentette be Milan Krkobabić, vidékfejlesztéssel megbízott miniszter.