Ugrás a tartalomra
Pannon RTV

Bábelőadás is volt a Zorka Helyi Közösségben

2019-12-07
18:51
2019-12-07
20:01
Forrás
Pannon RTV
Mindenki karácsonyfája címmel tartottak közösségi programot szombaton délután a szabadkai Zorka Helyi Közösségben.

A gyerekeknek bábelőadással és mikuláscsomaggal kedveskedtek, a felnőtteket pedig teával és forral borral várták. Az eseményen fellépett a Cserebogarak citeracsoportja, valamint a Gyermekszínház színészei is. A szervezők rajzkiállítással is készültek, a legjobb rajzokat a Szabadkai Gyermekszínház által biztosított belépőkkel díjazták.

Pletl Aranka, zorkai elnök, VMSZ Női Fórum: „Nagyon sokan el szoktak jönni, ez a Női Fórumunk idei utolsó nagy rendezvénye. Szeretnek az emberek eljönni ide, együtt vagyunk, együtt szórakozunk. A gyerekekkel és a felnőttekkel úgyszintén. A Mikulás is jön, olyan ajándékot fog hozni, ami a gyerekcipőbe belefér.”

Szabadka
Zorka Helyi Közösség
bábelőadás
Pletl Aranka

Most

19:52, Frissítve: 20:02

Folytatódnak a programok a VM4K-ban

Megújult gyermekfoglalkozásokkal várja a legkisebbeket hétfőtől szombatig mostantól ismét a Vajdasági Magyar Képző-, Kutató- és Kulturális Központ Szabadkán.
18:20

Gazdák, figyelem!

IPARD forrásokkal kapcsolatos rendeletek születtek a szerb kormány ülésén. Jó hír a hízómarha-tenyésztőknek: támogatást kaphatnak.
17:33, Frissítve: 17:44

Indián tábor Csantavéren

Egy idős, csantavéri házaspár alakította ki az indián tábort, benne minden indián kultúrára jellemző kellékkel.

Népszerű

Kigyulladt egy családi ház Szabadkán

Kigyulladt egy ház Szabadkán, a Bodrogvári Ferenc utcában. A családi ház lángokban áll, a tűzoltók és a mentők most értek a helyszínre. A kiérkező két tűzoltókocsival azonnal megkezdték a ház oltását.
Számlák a borítékban

Már most kezdjék el gyűjteni a számlákat!

Harminc autót és tíz belgrádi lakást is lehet nyerni a Vedd el a számlát, és nyerj! elnevezésű állami nyereményjáték újabb körében, amelynek célja, hogy visszaszorítsa a feketegazdaságot Szerbiában.