Ugrás a tartalomra
Pannon RTV

Bácsföldváron járt a Mikulás

2018-12-06
10:22
2018-12-06
16:59
Forrás
Pannon RTV
Több mint száz gyerekhez lovaskocsin érkezett tegnap este a Mikulás Bácsföldváron. A rendezvényt harmadik alkalommal tartották meg a Muzslai-farmon.

A Csíkos-Pöttyös Zenekar, sok-sok izgatott gyerek és pazar ünnepi díszbe öltözött porta várta tegnap este a Mikulást Bácsföldváron a Muzslai család házánál.

Kósa Viola: „Csináltam neki ezt a fenyőfát, és akkor a Mikulás ad ajándékot, és akkor én ezt odaadom neki. Meg tanultunk verset.”

A Mikulás lovas kocsin érkezett Bácsföldvárra, és tűzijátékkal is meglepte a gyerekeket.
Vinkler Áron, Bácsföldvár: „Tetszett a Mikulás, hogy jött a lovakkal.”

A Mikulás nem csak több zsáknyi ajándékot, de virgácsot is hozott: „Egész nagy rakással hoztam, de nagyja részt az anyukáknak hoztam, hogy ha rosszak lesznek a gyerekek, akkor legyem a kéznél valami ugye...”

A gyerekek persze az ajándékcsomagot várták a legjobban a Mikulástól. A legtöbben ugyanazt szerették volna benne látni.
Fülöp Adél, Bácsföldvár: „Csokit, cukrot meg ruhát.”

A rendezvényt immár harmadik alkalommal tartották meg a Muzslai-farmon. A programszervezők mellett a család apraja-nagyja is kivette a részét az előkészületekből.

Muzslai Ágnes, Bácsföldvár: „Sokat raktuk az égőket, díszítettük a termet is nagyon sokáig.”

Muzslai Katalin, házigazda, Bácsföldvár: „Az a cél, hogy örömet szerezzünk a gyerekeknek, nem csak a mi gyerekeinknek, hanem a falubeli gyerekeknek, sőt jönnek Újvidékről is, Becséről, Temerinből.”

Az idén több mint száz gyereknek hozott ajándékot a Mikulás Bácsföldváron.

Bácsföldvár

Most

19:51

Semjén: Köszönet minden szavazónak!

Megköszönte a sok imádságot és a Fidesz aktivistáinak a munkáját Semjén Zsolt. Magyarország miniszterelnök-helyettese elmondta: hálás azért, hogy ilyen sokan kivették a részüket a munkából.

Népszerű

Holtan találtak három szerbiai nőt Bécsben

Három szerbiai állampolgárságú nő holttestét találták meg egy bécsi lakásban - tudósít a szerb közmédia. Sajtóinformációk szerint a három elhunyt nő egy anya és ikerlányai.