Ugrás a tartalomra
Pannon RTV

Bácsföldváron járt a Mikulás

2018-12-06
10:22
2018-12-06
16:59
Forrás
Pannon RTV
Több mint száz gyerekhez lovaskocsin érkezett tegnap este a Mikulás Bácsföldváron. A rendezvényt harmadik alkalommal tartották meg a Muzslai-farmon.

A Csíkos-Pöttyös Zenekar, sok-sok izgatott gyerek és pazar ünnepi díszbe öltözött porta várta tegnap este a Mikulást Bácsföldváron a Muzslai család házánál.

Kósa Viola: „Csináltam neki ezt a fenyőfát, és akkor a Mikulás ad ajándékot, és akkor én ezt odaadom neki. Meg tanultunk verset.”

A Mikulás lovas kocsin érkezett Bácsföldvárra, és tűzijátékkal is meglepte a gyerekeket.
Vinkler Áron, Bácsföldvár: „Tetszett a Mikulás, hogy jött a lovakkal.”

A Mikulás nem csak több zsáknyi ajándékot, de virgácsot is hozott: „Egész nagy rakással hoztam, de nagyja részt az anyukáknak hoztam, hogy ha rosszak lesznek a gyerekek, akkor legyem a kéznél valami ugye...”

A gyerekek persze az ajándékcsomagot várták a legjobban a Mikulástól. A legtöbben ugyanazt szerették volna benne látni.
Fülöp Adél, Bácsföldvár: „Csokit, cukrot meg ruhát.”

A rendezvényt immár harmadik alkalommal tartották meg a Muzslai-farmon. A programszervezők mellett a család apraja-nagyja is kivette a részét az előkészületekből.

Muzslai Ágnes, Bácsföldvár: „Sokat raktuk az égőket, díszítettük a termet is nagyon sokáig.”

Muzslai Katalin, házigazda, Bácsföldvár: „Az a cél, hogy örömet szerezzünk a gyerekeknek, nem csak a mi gyerekeinknek, hanem a falubeli gyerekeknek, sőt jönnek Újvidékről is, Becséről, Temerinből.”

Az idén több mint száz gyereknek hozott ajándékot a Mikulás Bácsföldváron.

Bácsföldvár

Most

22:51, Frissítve: 23:57

Tenisz: Györe döntős Rióban!

A zentai teniszező elődöntőbeli ellenfele, a szlovén Aljaž Bedene sérülés miatt visszalépett, így Györe küzdelem nélkül jutott be a döntőbe.
20:16, Frissítve: 20:29

Cserkészvezetőkre van szükség

A Vajdasági Magyar Cserkészszövetség muzslyai közgyűlésén értékelték az elmúlt évet, és felvázolták a jövőre vonatkozó terveket.

Népszerű

Baleset történt Szabadkán

Baleset történt Szabadkán a Majsai-híd lábánál. Egy régebbi típusú Opel, valamint egy Fiat személygépkocsi ütközött össze, személyi sérülés nem történt.

További járatokat törölt a Subotica-trans

Amellett, hogy a szombati menetrend lesz érvényben, további járatkiesésekkel is számolni kell keddtől - áll a Subotica-trans Utasszállító Közvállalat legfrissebb közleményében.