Ugrás a tartalomra
Pannon RTV

A Bagossy Brothers Company első koncertje Vajdaságban

2021.07.30
08:25
2021.07.30
19:29
Forrás
Pannon RTV
Több ezren voltak a palicsi eseményen.

Első alkalommal lépett közönség elé Vajdaságban a Bagossy Brothers Company Palicson, a VM4K szervezésében. Tegnapi koncertjükre több ezren érkeztek egész Vajdaságból.

Pannon RTV

A Bagossy testvérek és társai, azaz a BBC az egyik legnépszerűbb magyar zenekar, Erdélyből érkeztek, nyolc éve vannak a zenei köztudatban. Bagossy Norbi, a zenekar énekese a sokadik sikerdallal a háta mögött sem tudja biztosan, hogy egy dal vajon jól működik-e majd a színpadon, hiszen nincs biztos recept.

„Igazából csak csinálni kell ami a csövön kifér, önazonosan. Azt gondolom, hogy mi olyan zenét csinálunk, amilyet mi szeretünk hallgatni.”

Pannon RTV

A leghallgatottabb magyar zenekar dalszövegeit mindig Norbi írja. Ami jól működik, azon nem változtatnak, mondta Tatár Attila a zenekar gitárosa.

„Azt is tudja, hogy tetszik-e majd nekünk, vagy nem, sőt meg sem mutatja azokat a dalokat, ami szerinte nekünk nem tetszene, amúgy pedig csapatként dolgozunk, mindenkinek megvan a feladata, de nem ilyen stratégiailag kiosztott feladat, hanem így alakult ki.”

Több ezren voltak kíváncsiak a népszerű együttesre, egész Vajdaságból érkezett közönség. Huszák Anna Adáról jött. Azt mondja, évek óta hallgatja a dalaikat, és alig várta, hogy élőben is lássa őket.

„Nincsenek kedvenc számaim, mert az összes nagyon jó, mindig hallgatom őket. Nincs ilyen, hogy csak ekkor, vagy akkor. Mindig.”

Az együttes, számos slágerük mellett, a frissen megjelent Fordul a világ című lemezükről is énekelt dalokat.

Bagossy Brothers Company

Kapcsolódó tartalmak

Most

22:16

75 éves a Hét Nap

75 éves a vajdasági magyarság hetilapja, a Hét Nap. Az 1946-ban alapított újság még mindig fontos az itt élők számára. Pillantsunk most egy kicsit bele a Hét Nap múltjába és jelenébe.
19:00, Frissítve: 19:25

Biztonságosan két keréken

Közlekedésbiztonsági képzésen vettek részt a szabadkai Kizúr István Általános Iskola diákjai. Az Európai Mobilitási Hét keretein belül a tanulók a kerékpározás szabályait sajátították el.

Népszerű

Leégett egy autószerelő műhely Szabadkán

A villámgyorsan a helyszínre érkező tűzoltók már csak a környező épületeket tudták megvédeni a lángoktól. A tűz szerencsére emberi életet nem követelt, azonban a kár tetemes. Az illetékesek szerint nem önhiba, hanem elektromos zárlat okozta a tüzet.