Ugrás a tartalomra
Pannon RTV

A Bagossy Brothers Company első koncertje Vajdaságban

2021.07.30
08:25
2021.07.30
19:29
Forrás
Pannon RTV
Több ezren voltak a palicsi eseményen.

Első alkalommal lépett közönség elé Vajdaságban a Bagossy Brothers Company Palicson, a VM4K szervezésében. Tegnapi koncertjükre több ezren érkeztek egész Vajdaságból.

Pannon RTV

A Bagossy testvérek és társai, azaz a BBC az egyik legnépszerűbb magyar zenekar, Erdélyből érkeztek, nyolc éve vannak a zenei köztudatban. Bagossy Norbi, a zenekar énekese a sokadik sikerdallal a háta mögött sem tudja biztosan, hogy egy dal vajon jól működik-e majd a színpadon, hiszen nincs biztos recept.

„Igazából csak csinálni kell ami a csövön kifér, önazonosan. Azt gondolom, hogy mi olyan zenét csinálunk, amilyet mi szeretünk hallgatni.”

Pannon RTV

A leghallgatottabb magyar zenekar dalszövegeit mindig Norbi írja. Ami jól működik, azon nem változtatnak, mondta Tatár Attila a zenekar gitárosa.

„Azt is tudja, hogy tetszik-e majd nekünk, vagy nem, sőt meg sem mutatja azokat a dalokat, ami szerinte nekünk nem tetszene, amúgy pedig csapatként dolgozunk, mindenkinek megvan a feladata, de nem ilyen stratégiailag kiosztott feladat, hanem így alakult ki.”

Több ezren voltak kíváncsiak a népszerű együttesre, egész Vajdaságból érkezett közönség. Huszák Anna Adáról jött. Azt mondja, évek óta hallgatja a dalaikat, és alig várta, hogy élőben is lássa őket.

„Nincsenek kedvenc számaim, mert az összes nagyon jó, mindig hallgatom őket. Nincs ilyen, hogy csak ekkor, vagy akkor. Mindig.”

Az együttes, számos slágerük mellett, a frissen megjelent Fordul a világ című lemezükről is énekelt dalokat.

Bagossy Brothers Company

Kapcsolódó tartalmak

Most

19:07, Frissítve: 20:25

Vajdasági sikerekben bővelkedett a Nemzeti Vágta

Emlékezetes, vajdasági sikerekben bővelkedő vágtát láthatott a közönség vasárnap délután Budapesten. A Temerint képviselő Földes Luca második lett a fináléban. Szerbia színeiben pedig Ördög Alen megnyerte a Nemzetközi vágta döntőjét.
19:04, Frissítve: 20:25

Betyáros virtus Ludason

Fekete, pej, szürke, deres de még tarka ló is versenyzett a 12. Ludasi Betyárnapon. Hátas-lovas és fogatos ügyességi lóversenyeket láthatott a közönség.
18:45, Frissítve: 20:25

Csillagok, csillagok szépen ragyogjatok!

Ismét népzenétől volt hangos az oromhegyesi Faluház. Idén is megszervezték a nemzetközi Csillagok, csillagok szépen ragyogjatok elnevezésű népzenei találkozót. A programon több mint 10 környékbeli és magyarországi csoport mutatkozott be.
17:20, Frissítve: 17:32

Gasztronómiai fesztivál Óbecsén

Az esős időjárás miatt a helyszín ezúttal a városi piac volt. A szervezők különféle ételekkel, termelői piaccal és koncertekkel várták a látogatókat.

Népszerű

69 kérdés, 30 perc

Október 1-jén, szombaton kezdődik és 31-éig tart a népszámlálás Szerbiában.