Ugrás a tartalomra
Pannon RTV/Huszár Krisztián

Best of Pannon Reggeli a Pannon Rádióban

2018-10-13
14:14
2018-10-13
16:06
Forrás
Pannon RTV
Új műsor indul vasárnaptól a Pannon Rádióban. A Best of Pannon Reggelit 9 és dél között sugározzuk a 91.5-ön.

A hallgatók az elmúlt hét reggeli műsorainak legjobb poénjait, legérdekesebb beszélgetéseit hallhatják.

Ha valaki hétköznap lemaradt volna Beke Róbert, Sánta Zoltán, Zvekán Péter és Brasnyó Zoltán őrültségeiről, az ezentúl vasárnaponként bepótolhatja azt a Pannon Rádió legújabb műsorában. A műsorvezetők azt ígérik, a hét legszórakoztatóbb megszólalásait válogatják össze.

Brasnyó Zoltán, műsorvezető, Pannon Reggeli: „Mi igyekszünk az emberek és főleg a háziasszonyok társasága lenni délelőtt, ebédfőzés közben. Tehát, miközben a csirkét rántják vagy a piacra mennek, akkor akár fülhallgatóval is lehet bennünket hallgatni. Lesz ennek minden bizonnyal egy romantikája, lesz egy izgalmas körítése, és a jó zenék kiegészítik ezeket a poénokat. Ott már nem leszünk annyira álmosak.”

A Best of Pannon Reggeli ötlete először akkor fogalmazódott meg a műsorkészítők fejében, amikor a hallgatói visszajelzések alapján kiderült, nagyon sokan újra meghallgatnák a hétköznap reggelente elhangzó vicces történeteket.

Soós Georgina, főszerkesztő, Pannon Rádió: „Azért akartunk egy ilyen műsort csinálni, mert sajnáltuk volna ezt a sok jó poént csak egyszer ellőni. Ha már vannak ilyen jó műsoraink és ilyen jó részletek, akkor miért ne hallhatnák még egyszer a hallgatók. Főleg, hogy sokan vannak azok, akik talán lemaradnak a Reggeliről, mert még alszanak vagy korán mennek dolgozni.”

A Best of Pannon Reggeli innentől fogva tehát vasárnaponként 9 és 12 óra között várja a műsor rajongóit, illetve azokat, akik lemaradtak volna a heti adásokról. A Pannon Reggeli pedig továbbra is a megszokott időben, hétköznaponként 6-tól 10-ig hallható a Pannon Rádió hullámhosszán.

Pannon Rádió
Pannon Reggeli
Best of Pannon Reggeli
Soós Georgina
Brasnyó Zoltán

Most

Népszerű

kokain por

Kokainfogás Röszkén

Százmillió forint értékű kokainfogás volt a röszkei határátkelőn – tájékoztat a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság.

Pöcegödörbe dobta kisbabáját

Megölte újszülött gyermekét egy 25 éves nő az Apatin melletti Szondon. Sajtóinformációk szerint az anya a csecsemőt az udvarban található szennyvízgödörbe dobta.