Ugrás a tartalomra
Pannon RTV/ Tímár Zsolt

Bezdáni fiatal hölgyhöz került az egyik Fiat 500L

2021.01.31
13:07
2021.01.31
16:30
Forrás
Pannon RTV
A bezdáni Horvát Katalin egyike azoknak, akik a Vedd el a számlát, és nyerj! elnevezésű állami nyereményjáték újabb fordulójában, tegnap este egy Fiat 500L típusú személygépkocsit nyertek.
Szerbiai RTV/screenshot

Az autót a jövő hét folyamán veheti majd át. Nagy az öröm a családban, az autó jó helyre kerül, és mindenki várja az új családtag érkezését. Stábunk ma meglátogatta a nyertest, aki azt is elárulta, hogy eddig több mint ötven borítékot küldött be.

Pannon RTV/ Tímár Zsolt

Volt egy előérzete, hogy most sikerülni fog, azt mondta, még viccelődött is, hogy szabadnapot vesz ki, hogy elmenjen az autóért. A bezdáni Horvát Katalin a Zombori Közkórház belgyógyászati osztályán dolgozik egészségügyi nővérként. Szüleivel és két gyermekével szerényen él. Úgy tűnik, a legjobb helyre került a nyeremények egyike, a Fiat 500L típusú autó. Katalin szombat este nem is nézte az élő közvetítést, másoktól tudta meg, hogy őt is kisorsolták: „A barátnőm telefonált, nem néztem az élő adást, sajnos. El sem hittem.”

Szerbiai RTV/screenshot

Akkor fogta fel, hogy tényleg nyert, amikor folyamatosan érkeztek a telefonhívások, és gratuláltak neki. Végül Belgrádból hivatalosan is értesítették. A játék kezdete óta Katalin rendszeresen küldte a borítékolt számlákat: „Nagyon örülök. Nagyon-nagyon. Több mint ötvenet beküldtem.”

Pannon RTV/ Tímár Zsolt

Horvát Katalin végre volán mögé ülhet: „Jogosítványom van, igen, autó a nevemen még nincs, úgyhogy ez most nagyon jól jött.”

A Vedd el a számlát és nyerj! elnevezésű nyereményjáték továbbra is tart. Katalin most még kitartóbb, a cél a belgrádi lakás:

„- Küldeni fogom továbbra is.
- Miért?
- Esetleg a lakásért.”

Pannon RTV/ Tímár Zsolt

A nyereményjáték lényege a szürkegazdaság visszaszorítása. Katalin azt mondja, ha boltba megy, mindig elveszi a számlát, akkor is, ha nincs nyereményjáték. Ottjártunkkor viszont éppen egy újabb borítékot címzett meg a játékra.

Vedd el a számlát és nyerj!
Bezdán
Fiat 500 L

Most

13:03, Frissítve: 13:24

Folytatódnak a harcok Ukrajnában

Eddig 1908-an adták meg magukat a körülzárt mariupoli Azovsztal acélműből – jelentette be Szergej Sojgu orosz védelmi miniszter. Az Azovsztal üzem blokádja folytatódik – tette hozzá.

Népszerű