Ugrás a tartalomra
Pixabay

Bocsánatot kért a Facebook az üzemzavarért

2019-03-14
22:58
Forrás
hvg.hu
Elnézést kért a Facebook, miután az eddigi legsúlyosabb üzemzavar állt elő a rendszerükben. Mint írták, mostanra már megoldották a hibát, a rendszer pedig talpra áll.

Az üzenetet egyébként a Twitteren tették közzé. A szerda délután fellépett hiba először a Facebook rendszerében jelentkezett, majd a szolgáltatáshoz tartozó többi programban, az Instagramban, a Messengerben és a WhatsAppban is felütötte a fejét. A Facebook azt közölte: szerverkonfigurációs hiba borította meg a rendszert. Ettől függetlenül a kamu üzenetek kitalálói nem pihentek, csütörtökön reggel már útnak is indult egy régi körlevél, aminek egyetlen szava sem igaz.

Facebook

Most

20:20, Frissítve: 20:26

Magyarul csak a Semmi lesz Óbecsén

Elkezdődött a 62. Májusi Játékok, a gyermek- és ifjúsági színjátszók nemzetközi fesztiválja Óbecsén. A Fabula Rasa Színjátszó Grund Semmi című ifjúsági előadása kedden 18:15-kor lesz műsoron.
19:10, Frissítve: 20:29

A Tisza vízállása 374 centiméter Zentánál

Ez a szint teljesen átlagosnak mondható ebben az időszakban, áradástól nem kell tartani - mondják az illetékesek. A víz szintje 15-20 centimétert emelkedhet az elkövetkező napokban az esőzések miatt.
17:23

A méhek világnapja

Az Élelmezésügyi és Mezőgazdasági Világszervezet arra figyelmeztet, hogy a beporzók számának és sokféleségének csökkenése katasztrofális következményekkel járhat táplálkozásunkra nézve.

Népszerű