Ugrás a tartalomra

Boldogabbak az okosabbak

2012-09-27
09:50
Boldogtalanabbak az alacsonyabb IQ-jú emberek - állítják egyes brit kutatók
Boldogtalanabbak az alacsonyabb IQ-jú emberek - állítják egyes brit kutatók. 6870 ember adatait elemzték, és rámutattak arra, hogy az alacsonyabb intelligencia gyakran jár együtt kisebb bevétellel és gyengébb mentális egészséggel, amelyek ugyancsak hozzájárulnak a boldogtalansághoz. A megkérdezettek közül a "nagyon boldogok" választ a legtöbben a 120 és 129 közötti IQ-jú emberek adták, míg a legkevésbé elégedettek a 70 és 79 közötti inteligenciahányadossal rendelkezők voltak.
kutatás
IQ
boldogság

Kapcsolódó tartalmak

Most

15:00, Frissítve: 15:11

Đoković vs. Dzsaziri

A tunéziai Malek Dzsazirival játszik Novak Đoković szerb világelső teniszező a dubaji tenisztornán - ez derült ki a mai sorsoláson.
12:02, Frissítve: 12:08

A nyelv az identitásmegőrzés kulcsa

Antalfalván huszadik alkalommal ünnepelték meg az anyanyelv nemzetközi napját. A községben használatban levő négy nyelven olvasták fel az UNESCO főtitkárának köszöntőjét.
10:43, Frissítve: 10:49

Folytatódik a tavaszias időjárás

A térségünkben csapadékra csak a jövő hét első felében számíthatunk - olvasható a Köztársasági Hidrometeorológiai Intézet előrejelzésében.

Népszerű

Megölte családját egy rendőrnő

Megölte családja négy tagját, majd öngyilkosságot követett el egy rendőrnő a koszovói Gnjilane településen. A tragédia 13 óra körül történt.
Mérik a sebességet a rendőrök

Fokozott ellenőrzés az utakon

Mától kezdve fokozott közúti ellenőrzést végeznek Szerbia-szerte az utakon - tájékoztat a szerbiai belügyi tárca.