Ugrás a tartalomra

Borongós, esős időjárás lesz ma

2023.11.21
07:59
Forrás
Pannon RTV
Vajdaságban a maximum értékek 8-10 fok körül alakulnak.

Kiadós mennyiségű esőre számíthatunk 20-30 liter is eshet helyenként, a szél gyenge, mérsékelt lesz. Szerbia hegyvidéki tájain akár havas eső vagy hó is eshet.

Szerdára felszakadozik a felhőzet, helyenként azonban előfordulhat kisebb zápor. Néhol viharos széllökések is lehetnek, emiatt sokkal hűvösebbnek érezzük majd a 10 fok körüli levegőt.

Csütörtökön és pénteken a hajnali órákban fagypont körüli értékeket mérhetünk.

időjárás

Most

10:01, Frissítve: 10:08

A niši Radničkit fogadja a TSC

Ismét hazai pályán játszik ma a TSC labdarúgó csapata. A topolyaiak a bajnokság 17. fordulójában a niši Radnički együttesét látják vendégül.
07:39, Frissítve: 07:54

Támadás az Eiffel-toronynál, egy halott

Egy embert késsel megölt, két másikat pedig kalapáccsal megsebesített szombat este egy támadó Párizsban, az Eiffel-torony közelében, miközben szemtanúk szerint azt kiáltotta, hogy "Allah Akbar".

Népszerű

Mezőgazdászok, figyelem!

Új pályázatot hirdettek a mezőgazdászok számára. Beruházásaik 50 százalékát az állam biztosítja, vissza nem térítendő támogatás formájában.

Elindult a személyforgalom a Szabadka-Szeged vasútvonalon

Az első járat 5 óra 19 perckor indult Szegedről. Az első utasok között volt Lázár János magyar közlekedési miniszter és dr. Pásztor Bálint a VMSZ megbízott elnöke is. A személyvonatok ezen a vonalon ötször közlekednek majd mindkét irányba.