Ugrás a tartalomra

Borult, de száraz időjárás - esőt a hétvége hozhat

2024.02.22
07:15
Forrás
Pannon RTV
Délután 13 és 18 fok között tetőzik a hőmérséklet.

Borult, de száraz időben lesz ma részünk Vajdaságban. A szél délelőtt mérsékelt lesz, a délutáni órákra viszont megerősödhet, helyenként akár viharossá is fokozódhat.

Az előrejelzések szerint a héten még marad a tavaszias időjárás, 15-18 fokos délutáni maximumokkal. Csapadékra a hét végén lehet számítani.

időjárás
időjárás-előrejelzés

Most

21:33, Frissítve: 21:52

Exit poll: a HDZ nyert, de nem tud önállóan kormányt alakítani

A kormányzó jobbközép Horvát Demokratikus Közösség nyert a horvát parlamenti választásokon, de nem tud önállóan kormányt alakítani - derült ki a szavazófülkékből kilépők megkérdezésén alapuló és az urnazárás után nyilvánosságra hozott felmérésből.
20:29, Frissítve: 20:38

Megkezdődött az uniós csúcstalálkozó Brüsszelben

Az Európai Tanácsot alkotó vezetők gazdasági és versenyképességi kérdésekről, az ukrajnai háborúról, az EU és Törökország közötti kapcsolatokról, a közel-keleti konfliktusról és a libanoni fejleményekről fognak tárgyalni.

Népszerű

Havi 1.750 eurót is kereshet ezzel a munkával

Nagy szüksége van Szerbiának a kőművesekre. Virágzik az új építésű ingatlanok piaca, ehhez azonban munkaerőre van szükség, amit egyre nehezebb biztosítani. Hogy legyen elég kőműves, az építtetők kénytelenek egyre magasabbra tolni a béreket.