Ugrás a tartalomra

Bridget Jones visszatér a mozivászonra

2024.02.27
18:52
2024.02.27
19:05
Forrás
independent, index
Renée Zellweger visszatér, hogy az ötvenes éveiben járó Bridget-et is megelevenítse a filmvásznon a negyedik Bridget Jones-filmben.

A negyedik rész forgatása májusban kezdődik, 23 évvel a romantikus komédiasorozat első filmjének megjelenése után. Állítólag Hugh Grant és Colin Firth is visszatérnek - jelenti az Independent. A film a hírek szerint Fielding 2013-as Mad About the Boy című regénye alapján készül, amelyben Jones 51 éves, kétgyermekes, egyedülálló anyaként a közösségi médiában és a társkereső alkalmazásokban való „szerencsétlenkedését” mutatja be. A 2001-ben bemutatott első film kasszasiker volt, és 334 millió dollárt kaszált, a második epizód 265, míg az utolsó rész 211 millió dollárt hozott világszerte.

Bridget Jones
Renée Zellweger

Most

19:03, Frissítve: 20:04

Mozgasd meg az agyad!

Mozgasd meg az agyad! mottóval kvízestet szervezett Noszán a helyi Hinga Művelődési Egyesület. Az esemény célja a szórakozás, barátkozás, ügyesség és az általános műveltség fejlesztése volt. Négy- illetve ötfős csapatok versengtek a díjakért.

Népszerű

Havi 1.750 eurót is kereshet ezzel a munkával

Nagy szüksége van Szerbiának a kőművesekre. Virágzik az új építésű ingatlanok piaca, ehhez azonban munkaerőre van szükség, amit egyre nehezebb biztosítani. Hogy legyen elég kőműves, az építtetők kénytelenek egyre magasabbra tolni a béreket.