Ugrás a tartalomra

Búcsúzik a színészszakma Andy Vajnától

2019-01-21
07:27
2019-01-21
07:35
Forrás
index.hu, Pannon RTV
Hollywoodi sztárok sora emlékezik a világhálón a vasárnap 75 éves korában elhunyt Andy Vajnától.

Mások mellett Sylvester Stallone, Arnold Schwarzenegger, Antonio Banderas is így búcsúzott a producertől. Bátor volt, úttörő, Hollywood forradalmasítója és barát - írták a hírességek Vajnáról.

Nagyon-nagyon szomorú nap ez a mai - ezt írta Sylvester Stallone hollywood-i színész közösségi oldalán Andy Vajna halála kapcsán. Egy közös kép kíséretében azt is hozzátette, Andy Vajna producer - aki lehetővé tette, hogy a Rambo elkészüljön - ma meghalt. Szerettem őt a bátorságáért - egy úttörő volt.

A vasárnap, 75 éves korában meghalt Andy Vajnáról Arnold Schwarzenegger is megemlékezett. A korábbi színész és Kalifornia kormányzója kedves barátjának nevezte Vajnát, és a következőket írta twitterén: Vajna forradalmasította Hollywoodot. Bebizonyította, hogy nincs szükség nagy stúdiókra ahhoz, hogy olyan hatalmas filmeket hozzon össze, mint a Terminator 2 vagy a Total Recall. Hatalmas szíve volt, és az egyik legnagylelkűbb ember, akit ismerek. Hiányozni fog. Együttérzek a családjával.

Antonio Banderas rövid Instagram-posztban búcsúzott Andy Vajnától: Viszlát, barátom. Köszönök mindent. Stallone és Schwarzenegger mellett Banderas is sokat köszönhet Vajnának, aki egyengette a színész karrierjét. 1996-ban Magyarországon forgatták az Evita című filmet Madonnával, később pedig Vajna volt egy másik Banderas-film, a 13. harcos producere is. Vajna egyébként Banderas Los-Angeles-i luxusvillájában tartotta meg esküvőjét Vajna Tímeával.

Dobó Kata tömören, egy fekete fotóval emlékezett meg Vajnáról az Instagramon, akivel a kilencvenes évek végétől nyolc évig voltak együtt. A színésznő egyébként most rendezte az első filmjét, amit a Filmalap támogatott, 354 millió forinttal.

Andy Vajna
Syl
Sylvester Stallone
Antonio Banderas
Arnold Schwarzenegger

Most

17:48

(M)elegünk lesz!

A következő napokra citromsárga riasztást adott ki Szerbia egész területére a Köztársasági Hidrometeorológiai Intézet.
17:13, Frissítve: 17:34

Sör + foci - végzetes is lehet...

Horvátországban, egy Knin melletti településen 15 símaszkot viselő férfi rátámadt egy kávézóban a Crvena zvezda-Young Boys labdarúgó BL selejtezőt néző vendégekre.
15:55, Frissítve: 16:07

3, 2, 1, 0! Interetno!!!

Kezdődik az Interetno Fesztivál Szabadkán. A mai 0. napon a Ravnica Tamburazenekar, valamint Novák Péter és az Etnofon koncertezik este fél nyolctól.

Népszerű