Ugrás a tartalomra
Pannon RTV/Gál Hermina

Buli, játék, szórakozás - Szabadegyetem After Tábor

2019-08-24
19:51
2019-08-24
19:57
Forrás
Pannon RTV
Sport témájú előadások, játék és buli. Alig egy hónap elteltével Szabadegyetem After Tábort szervezett a Vajdasági Ifjúsági Fórum Kishegyesen, amely egyben táborlakók nyárzáró programja volt.

Bárhová vigye is az útja Bozsik Norbertet, a Szabadegyetemre és a Szabadegyetem Afterra mindig időt szakít, hiszen kellemes élmények fűzik a vadregényes hangulatú Kátai tanyához, itt kérte meg ugyanis leendő menyasszonya kezét is: „Ez valami csodálatos hely. Ide el kell jönni, meg kell érezni. Ilyet nem csinál az ember otthon a haverokkal, hogy elmegy játszani, tehát ezt nem szervezi meg senki. De ide eljön, és látni mindenkin, hogy mennyire benne van a csapatjátékban. Aki nem érzi jól magát, az ugye nem jön vissza, és itt az a jó, hogy a végén már, amikor öt-hatodik alkalommal van itt mindenki, akkor már mindenki azért jön, hogy úgy élvezze.”

Rendszeres szabadegyetemes és after partys Berényi Bernadetta is. Az alig egy hónappal ezelőtti rendezvényen Győrfi Kinga előadása maradt számára emlékezetes, de a nyárzáró tábort is szereti: „Minden évben különböző programokkal várnak minket a szervezők, valamint a társaság, azt muszáj kiemelnem, hogy egy csomó értékes és okos, intelligens emberrel tudok itt beszélgetni. Mindig új tudást, élményt szerezni, igen főként ez az, ami visszahoz.”

Csaknem negyven fiatal érkezett most Kishegyesre. Szombaton délelőtt a résztvevők három sport témájú előadást hallgathattak meg. Majd délután csoport játékokban vehettek részt, amelyekbe különböző sportok szabályait szőtték bele.

Bencsik Richárd, koordinátor, Szabadegyetem After Tábor: „Ez igazából az egyik akkori Szabadegyetem-szervezőnek az ötlete volt, illetve a résztvevők is jelezték, hogy lenne ilyen rendezvényre igény, ahol újból összejöhetne ez a közösség, és újból együtt szórakozhatnának, beszélgethetnének, illetve hogy a Szabadegyetem óta eltelt időt átbeszélnék: Mi történt velük a nyáron?”

A fiatalok számára szombat estére bulit szerveztek, amelyen lemezlovas zenei válogatása mellett búcsúzhatnak a résztvevők az idei táborozási idénytől.

Kishegyes
Vajdasági Ifjúsági Fórum
Szabadegyetem After Tábor
Bencsik Richárd

Most

Népszerű

Fájjon-e a feje annak, akinek régi autója van?

A légszennyezés a mindennapok legégetőbb problémája lett. A címlapok, az újságok vezető cikkei mind erről szólnak a szerb sajtóban is. Nap mint nap újabbnál újabb intézkedéseket fogalmaznak meg.

Január 18-a Piroska napja

Időjárás szempontjából a mai napnak különleges jelentése van, ugyanis, ha Piroska napján fagy, negyven napig el nem hagy - tartja a mondás.