Ugrás a tartalomra
Pannon RTV

Címvédésre készül a Nemzeti Vágtán Nagy Arnold

2019-10-12
19:21
2019-10-12
19:53
Forrás
Pannon RTV
A Temerint képviselő vajdasági lovas tavaly történelmi tettet vitt véghez a budapesti fináléban, ugyanis ő volt az első határon túlról érkező lovas, aki győzni tudott a döntőben.

Arnold és lova, Fantázia keményen edzenek, hogy ezúttal is sikeres versenyt fussanak a magyar fővárosban. A délvidéki lovas szerint minden eddiginél erősebb lesz az idei mezőny, de ő maximálisan bízik lovában. „Annyit dolgozok vele, amennyit tudok. Hetente kétszer kell vele menni gyors munkát, hogy legyen tüdeje a versenyhez. Kap pihenőt is persze. A vasárnap az neki pihenő. Ugyanúgy, ahogy nekünk is pihenő. Jelenleg jó formában van és jó eredményekre számítunk.”

Nemzeti Vágta
Nagy Arnold
Temerin
lovaglás
Magyarország
Vajdaság

Most

12:35

Keresi a rendőrség

Nagy erőkkel keres egy férfit a szerbiai rendőrség, akit szexuális erőszak kísérletének elkövetésével gyanúsítanak. A bűncselekményt Belgrádban, a szerb főváros Vračar nevű részében követte el.
12:13, Frissítve: 12:19

Vučić: Koszovó nem lehet az UNESCO tagja

Koszovó nem lehet tagja az Egyesült Nemzetek Nevelésügyi, Tudományos és Kulturális Szervezetének - jelentette ki Aleksandar Vučić szerb köztársasági elnök az UNESCO párizsi konferenciáján.

Népszerű

mentőautó

Halálos baleset Zentán

Halálos baleset történt ma délelőtt Zentán - írja a Magyar Szó. Egy elektromos kerékpárral közlekedő 70 éves ember vesztette életét.