Ugrás a tartalomra
Pannon RTV

Címvédésre készül a Nemzeti Vágtán Nagy Arnold

2019-10-12
19:21
2019-10-12
19:53
Forrás
Pannon RTV
A Temerint képviselő vajdasági lovas tavaly történelmi tettet vitt véghez a budapesti fináléban, ugyanis ő volt az első határon túlról érkező lovas, aki győzni tudott a döntőben.

Arnold és lova, Fantázia keményen edzenek, hogy ezúttal is sikeres versenyt fussanak a magyar fővárosban. A délvidéki lovas szerint minden eddiginél erősebb lesz az idei mezőny, de ő maximálisan bízik lovában. „Annyit dolgozok vele, amennyit tudok. Hetente kétszer kell vele menni gyors munkát, hogy legyen tüdeje a versenyhez. Kap pihenőt is persze. A vasárnap az neki pihenő. Ugyanúgy, ahogy nekünk is pihenő. Jelenleg jó formában van és jó eredményekre számítunk.”

Nemzeti Vágta
Nagy Arnold
Temerin
lovaglás
Magyarország

Most

11:26, Frissítve: 11:32

Új nevet kap Csongrád-megye

Trianon századik évfordulójától, június 4-étől Csongrád megye neve Csongrád-Csanád megye lesz - jelentette be Juhász Tünde kormánymegbízott hétfőn Szegeden.

Népszerű

Megjelent a Kawasaki-kór Szerbiában

Szerbiában is megjelent a Kawasaki betegség a gyerekeknél. Két 5 évnél idősebb beteget ápolnak. Mindketten koronavírus-fertőzöttek voltak, és a Kawasaki tünetei közül csupán néhány jelentkezett náluk.