Ugrás a tartalomra
Pannon RTV

Címvédésre készül a Nemzeti Vágtán Nagy Arnold

2019-10-12
19:21
2019-10-12
19:53
Forrás
Pannon RTV
A Temerint képviselő vajdasági lovas tavaly történelmi tettet vitt véghez a budapesti fináléban, ugyanis ő volt az első határon túlról érkező lovas, aki győzni tudott a döntőben.
Pannon RTV

Arnold és lova, Fantázia keményen edzenek, hogy ezúttal is sikeres versenyt fussanak a magyar fővárosban. A délvidéki lovas szerint minden eddiginél erősebb lesz az idei mezőny, de ő maximálisan bízik lovában. „Annyit dolgozok vele, amennyit tudok. Hetente kétszer kell vele menni gyors munkát, hogy legyen tüdeje a versenyhez. Kap pihenőt is persze. A vasárnap az neki pihenő. Ugyanúgy, ahogy nekünk is pihenő. Jelenleg jó formában van és jó eredményekre számítunk.”

Nemzeti Vágta
Nagy Arnold
Temerin
lovaglás
Magyarország

Most

08:29

Több falugazdászra lenne szükség Vajdaságban

Jelenleg húsz falugazdász és egy őket koordináló falugazdász dolgozik, így a tartomány magyarlakta vidékének 85–90 százaléka le van fedve, azonban ezt a számot bővíteni kellene - nyilatkozta évértékelő beszédében Nagy Miklós.
06:58, Frissítve: 08:49

Engedélyezték a kínai vakcinát Szerbiában

Pavle Zelić, a szerbiai gyógyszerügynökség illetékese bejelentette, hogy a törvény által előirt összes feltétel teljesült ahhoz, hogy a Sinopharm cég koronavírus elleni védőoltását alkalmazzák az országban.

Népszerű

Fagy és havazás

Kemény fagyok jönnek Szerbiában az elkövetkező napokban, havazással tarkítva - olvasható a Köztársasági Hidrometeorológiai Intézet oldalán. Az előrejelzések szerint szombattól folyamatosan hűlnek a reggelek, egyre zordabbra fordul az időjárás.